Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2012 16:30 - Хомосексуални заблуди
Автор: tutankhamon661 Категория: Други   
Прочетен: 56993 Коментари: 102 Гласове:
96

Последна промяна: 08.07.2012 22:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg



      image





Love Story


Още преди парада пуснах постинг по темата и мислех да не го правя повече. За съжаление видях редица нелогични, някои дори абсурдни изказвания, които потвърдиха, че опасността е по-голяма, отколкото подозирах. Длъжен съм да отговоря, защото не желая да живея в свят, където искат да ме убедят, че нормалното е ненормално, а в ненормалното няма нищо нередно.

Най-общо казано, забелязах пълно непознаване на проблема. За кой ли път видях, че много граждани смятат думичките и цифричките по форуми и статистики за по-важни от реалностите и човешките права. Подобна гледна точка би задълбочила дори най-простия конфликт, какво остава за сложен. Никой няма сметка да се самозалъгва.

На първо място искам да посоча нещо толкова очевидно, че всеки би трябвало сам да го забележи: да одобряваш гей-парад е все едно да викаш “браво” на Азис и неговото “безобидно” шоу. Едно и също е. Представа си нямам как някои откриха разлика.

Е, вие фенове ли сте на Васко Отвореното? Хайде, моля, признайте си!

Ако подкрепяш парада, но се изказваш срещу костинбродския славей, това вече е дискриминация спрямо Азис. Тук наистина можем да употребим тази дума. Какво е дискриминацията по същество? Едно и също нещо: за част от хората е позволено, за други не.

В този смисъл имаме и дискриминация на хетеросексуалните. Дали ще сте толкова толерантни, ако примерно проститутките организират шествие? Ще го отразите ли с одобрителни възгласи тип “Те имат това право”? А ще ви хареса ли, ако част от тях са голи? Безумие е да заклеймяваш дори монокините като “неморални”, а на разхвърляни и тотално изтървани гейове да пращаш своите аплодисменти.

Хора, да сте чували нещо за логика? Защото тя напълно липсва в изказванията ви.

За ваше сведение аз бих харесал шествие от разсъблечени жени, но дори не ми хрумва да настоявам за осъществяването му, тъй като това определено представлява опасност за малки деца, станали неволни свидетели. Схващате ли? Разграничавам моите желания и предпочитания от онова, което е допустимо, особено на обществено място. Вие защо пропускате да го направите? Нека напомня: то е ваше задължение. Не от гледна точка на писаните закони, където думите и цифрите са над всичко. Говоря за морално задължение. Hе го разбрахте, нали? Тъжно. И опасно.

Няколко думи за толкова пробутваната статистика.

Тя е създадена за да манипулира. Обяснили са ви: това е начинът за правене на проучвания. И не ви притеснява, че нито една статистика не обхваща цялото население, а още по-малко всички възможни показатели, нюанси и прочие подробности?

Ще го кажа по друг начин. Изберете произволна идея и със сигурност ще откриете база данни, които я потвърждават. После вземете обратното твърдение и ви гарантирам, че и за него ще намерите потвърждаваща статистика. Това не ви ли се струва съмнително? Как така взаимно отричащите се неща са еднакво “доказани”? Щеше ли да е възможно, ако сухите думички и цифрички наистина бяха чак толкова важен показател за реалността, която уж описват?

Все още ли вярвате на статистики? А да сте чували, че е опасно да се хващате на небивалици?

Ето защо е важно какво си видял с очите, а не какво си прочел. След толкова всеизвестни и масови манипулации и измами все още има хора, хващащи се на евтини номера. Всъщност май не са толкова евтини, щом постигат колосален ефект.

Слепи ли сте? Не виждате ли колко често и за все по-абсурдни поводи играят на струната “дискриминация”? Такава има, но отдавна е обратна. Не виждате ли злоупотребата?!

Още колко пъти ще ни карат да бъдем толератни към онези, които тероризират нормалните граждани? Правих асоциации, посочвах примери. Не, не и не! Трудно ги разбират или поне се правят на неразбиращи.

Кой ли не ни се изреди?

Цигани, отказващи да плащат сметките си, защото така им е по-лесно. Умишлено не учат и не работят, но са фурии като трябва да свият някоя жица. Докато мълчим толерантно, голяма част от тях се занимават с поругаване на гробове, кражби, а един дори прегази младо момче, окуражен от пълната безнаказаност. Щеше ли да има Катуница, ако не беше прословутата толерантност, придобила формата на вечна търпимост и овчедушие? Щом виждаш една несправедливост, а не ти позволяват да я посочиш, винаги идва момент, когато “вулканът” избухва. Стара, стара, стара истина, a все така неразбрана.

Какво да кажем за група молещи се, които безскрупулно задръстват централен площад, без да им пука за останалите? Помните ли? Тогава пак онеправданите излязоха подтисници. На всичкото отгоре се намериха група “толерантни и цивилизовани”, които направиха жива верига, за да помагат да молещите се да нарушават нашите права. Една камара народ се изредиха за да напомнят, че това е възможно само в България, а по други държави не смеят да го помислят, защото ще си имат работата с полицията, дори заради един звук, напуснал рамките на джамията. Но тук пак сме наопаки … пардон, толерантни.

Не виждате ли връзката? Как да има мир, след като искат да ни убедят, че ненормалното е нормално? Ние няма да се примирим. Никога! Това им гарантира постоянен конфликт и още много глупости за несъществуващата дискриминация.

Дори най-големите противници на хомосексуализма не са и помислили да отидат в нечий дом, карайки домакина да прави неприятни неща или да забраняват. Тогава къде е дискриминацията? Питам: къде? Друго какво сънувате?

Недоволстваме единствено от наглата показност. По принцип нормалните хора сами трябва да си сложат спирачки, но точно този елемент липсва на онези от парада. Е, какво предлагате? Да пляскаме с ръце и да викаме “ура”? Как си го представяте?

Видях, че и други са споменавали онова, което аз също съм видял: съществуват нормални хомосексуалисти, но нито един от тях не одобрява идеята за парада. Точно тях имате предвид, когато говорите за нормалните, чиято сексуалност просто е по-различна. Hикой не ги закача, защото не се натрапват. И айде, моля, да не ги бъркате с изтрещялите шантавелници от парада! Hяма нищо нормално в това да се чепатиш на обществено място – без значение дали си хомо или хетеро. За вечно неразбралите повтарям: няма значение в коя от двете групи присъстваш , т.е. изобщо не става дума за сексуалност, а за елементарно възпитание. Наистина ли не усещате разликата?!

След като подкрепяте не самия хомосексуализъм, а натрапването му по обществени места, защо не направите подписка за по-нормално време, по което да се излъчва XXL? Знаете ли колко хора ще се зарадват? Хайде де, помислете и за техните права! Бъдете толерантни! И да не ви пука, че деца също ще го видят. Като им кажеш “Това не е правилно” и те ще те разберат отведнъж. Само внимавай да не минеш границата! Длъжен си да им обясниш, че са малки за да гледат секс между мъж и жена, но същевременно трябва да ги убедиш, че няма нищо лошо, ако двама батковци правят абсолютно същото.

Имайки предвид горния абзац, аз мога само да кажа: потресен съм от “логиката, честността, справедливостта, равенството и пълната липса на дискриминация спрямо хетеросексуалните” във вашите разсъждения!

Знаете ли още колко “дискриминирани” групи чакат своя ред, за да ни обяснят “нормалността” на заниманията си, осъществявайки миролюбив терор посред бял ден на централен булевард.




1. Всички религиозни секти.


Аз лично не вярвам да има безкористна, но хайде, нека допуснем същестувуването на една-две. А когато другите поискат гласност в праймтайма?




2. Педофилите.


Опитаха да ни убеждават, че няма нищо общо с хомосексуализма. Умишлена лъжа или непознаване на проблема? Да допуснем второто.

Защо се изказвате по въпроси, за които черпите информация само от Интернет? Аз напротив: говорил съм с достатъчно хора, лично видяли какво става по закрити гей-партита и са си тръгвали отвратени. От тях знам, че онова, което пише в жълтата преса по този въпрос, често е самата истина. Не знам как не ви дожалява за децата.

Според вас на кое викат “бойчета” /boy-момче/? И това ли не знаете?

В популярен форум видях опит да се маскира проблемът в океан от думички, цифрички, тълкувания, закончета – все неща, създадени да манипулират, а често и оневиняват виновните. Там ми обясниха, че цялата работа е в това дали момчето е пълнолетно или не, т.е. дали може само да решава. Попитах каква е разликата в психиката на даден индивид един ден преди навършване на пълнолетие и един ден след това? Уж не ме разбраха. Защото разлика има само от законова гледна точка, но не и за психология или морал. Просто няма как да настъпи генерална промяна само в рамките на два дена.

Още по-странно става, ако говорим за “доброволното съгласие”. Като сте тръгнали да преиначавате нещата, какво ви пречи да кажете “Това 10-годишно момче взе две вафли и съвсем доброволно прие да го обработим”? Ето, по вашата логика имаме съгласие. Значи да го позволим, а? А ако става дума за 20-годишен мъж, когото със сила са принудили да се пусне, тогава какво значение има пълнолетието му? И това ли ще отречете? Значи е лошо, ако мъж изнасили жена, обаче ако мъж изнасили мъж ….. ми, да бъдем толерантни, а?

Една от най-големите неистини, които видях, е тази, че хетеро-педофилията е по-разпространена. Дано е от незнание, а не умишлена лъжа, защото би било ужасно неприятно.

Абсолютно всички педофили харесват предимно момченца. Е, какви са; хетеро или хомо? Това, че част от тях не биха подминали и момиченца, не ги прави представителна извадка. Факти, факти, факти! И за разлика от други, не съм ги взел от Интернет – там можеш да намериш подкрепа за абсолютно всяка дивотия. Моите сведения са от очевидци, които са ги съобщили в полицията, но заради пустата толерантност униформените не смеят да закачат гейовете с педофилски наклонности. В редките случаи, когато го правят, то е много внимателно и сравнително рядко стига то присъда, защото е пълно с гейове на ръководни постове, а както знаем, те се пазят взаимно. Познайте защо? Знаят си магариите по закритите партита. Често си служат и със заплахи, ако си понаучил нещо. Е, сигурно са миролюбиви заплахи – да не бъдем нетолернтни!






3. Некрофилите.


Вижте този линк. Димитър е лудо влюбен в Теодора, но така и не получил желаното от нея. За нещастие жената починала и чак след смъртта й синът на селския гробар успял да я обладае.

Защо съдите човека? Нима любовта може да е греховна? Моля, помислете пак, този път толерантно. Нима не говорим за обич, победила дори смъртта? С малко въображение можем да я сравним дори с “Ромео и Жулиета”.

Ако не ви харесва, имам лоша новина за вас: скоро и към тези хора ще се наложи да бъдем толерантни.





4. Зоофилите.


Ето линк по темата. Пише, че кравата е била неспокойна, но ако помислим толерантно, би могла да мине и за възбудена. Bие защо се убедени, че не й е харесало?
Тези хора също имат права. Ако решат, могат парад да направят. Е, какво пък? Тъкмо ще видите точно как обработват животните – щастливи или не, въпросът е спорен. Ако можеха да говорят …





Още много неща ми хрумват, но засега ще спра. Остана заключението.

Можем да спорим по редица въпроси, да правим паради, митинги и т.н. Например в политиката е нормално да има различия и една от формите на общуване е публичната агитация. Ще си поговорим, обидим и после ще ни мине. По същия начин стоят нещата в спорта. Аз съм фен на ЦСКА, ти на Левски – ще се нападнем c нещо от футболния фолклор, а после кой откъдето е. Това не са неща, които генерално променят личността.

Докато говорим ли за сексуалност, въпросът става в пъти по-сложен. Никога не съм харесвал Фройд, но за едно съм съгласен с него – до голяма степен поведението на човека се определя от сексуалните му желания и удовлетвореност. Смениш ли ориентацията си, всичко друго се променя – генерално.

Причините може да са всякакви. Според някои има родени гейове, а други го отричат. Част от тях са станали такива след сериозно сътресение в живота им. Понякога изнасилване – факт.

Тук искам да обясня, че огромна роля играе възпитанието. Вие допускате ли, че хомо-двойка ще отгледа осиновеното дете като хетеро? По-скоро ще повярвам в Дядо Коледа. Вижте им агресивното поведение на обществени места и после ще се сетите какво става у дома, където няма кой да им попречи да напълнят детската главица с всичко, което им хрумне.

Отново да напомня. Майката Природа е казала своята дума: мъж и жена могат да създадат дете, следователно имат право да го гледат. Еднополовите не могат да го сторят, значи не би трябвало да го гледат. Това са природните закони, т.е. науката биология. Останалото е лайфстайл, порно и аномалии. Да го отричаш, означава да се мериш с Господ. Cериозно, чак такава ли грандомания те тресе?

За отново неразбралите уточнявам: възпитанието на едно дете не включва само да му обясниш как ce яде възпитано или да учи в престижен университет. Tо е преди всичко ПРИМЕР. Ето това нито една хомо-двойка не може да даде на осиновеното дете.

Не си играйте с природните закони! Победители не може да има. Cамо загубили.








Гласувай:
102



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mariniki - абсолютно споделям...
07.07.2012 16:55
и те поздравявам зя изчерпателното
отразяване на този проблем... именно проблем в обществото
за криворазбраната дискриминация и толерантност към
някои различни слоеве на обществото... общо взето
трудна тема... много... и неразбираема...
цитирай
2. анонимен - Задълбочено разглеждане на ... деликатна тема!
07.07.2012 17:07
Дано някой разбере вредата от някои отклонения и че присъствието на някой посланик на подобен парад не променя нещата. Толерантност - добре, но нагло натрапване на нечии задници в очите на обществото, далеч не е демократично постижение!
Трудна тема, съгласен съм с mariniki !
цитирай
3. tutankhamon661 - 1. mariniki - абсолютно споделям...
07.07.2012 17:11
mariniki написа:
и те поздравявам зя изчерпателното
отразяване на този проблем... именно проблем в обществото
за криворазбраната дискриминация и толерантност към
някои различни слоеве на обществото... общо взето
трудна тема... много... и неразбираема...



Ако не ни го натрапваха постоянно, нямаше да е проблем. Но видиш ли, те искали да се покажат. Hещо повече - имали това право.

Е, хубаво, да вземе тогава всеки ексхибиционист да преследва по парковете майки с деца и да им показва телесните си дадености! Не виждам защо едното да е нормално, а другото не.

цитирай
4. stela50 - Поздрави за постинга ...
07.07.2012 17:12
Обикновено първо реагираме, после се замисляме ,
или въобще не мислим... Посочените проблеми са деликатни
и наистина изискват повече дълбочина и разбиране,
да бъдат погледнати от различен ъгъл , като най- важно е
да се предвидят последствията . Прав си, тук не става дума
за отричане и отхвърляне на нещо, а за последиците
от криво разбрана показност и дискриминация ...
Приемането на различността е нещо нормално, но
е свързано с взаимно уважение в рамките на
добронамереността и възпитанието ...
цитирай
5. tutankhamon661 - 2. gogi6666
07.07.2012 17:22
gogi6666 написа:
Дано някой разбере вредата от някои отклонения и че присъствието на някой посланик на подобен парад не променя нещата. Толерантност - добре, но нагло натрапване на нечии задници в очите на обществото, далеч не е демократично постижение!
Трудна тема, съгласен съм с mariniki !



Точно това ми е идеята.
Никога няма да забраня на когото и да било такъв, какъвто поиска. Но това не означава, че има право да досажда на всички.

За каква толерантност говорим, след като се вижда недоволството и насила ни се навират в лицето? Cамо техните желания ли са важни?

Нещо толкова просто се оказва непосилно за разбиране.
Е, справедливостта е на наша страна, значи няма как да отстъпим.

цитирай
6. tutankhamon661 - 4. stela50 - Поздрави за постинга ...
07.07.2012 17:33
stela50 написа:
Обикновено първо реагираме, после се замисляме ,
или въобще не мислим... Посочените проблеми са деликатни
и наистина изискват повече дълбочина и разбиране,
да бъдат погледнати от различен ъгъл , като най- важно е
да се предвидят последствията . Прав си, тук не става дума
за отричане и отхвърляне на нещо, а за последиците
от криво разбрана показност и дискриминация ...
Приемането на различността е нещо нормално, но
е свързано с взаимно уважение в рамките на
добронамереността и възпитанието ...



Аз съм последният човек, който ще тръгне да обвинява другите какво правят между чаршафите. Знам такива истории за хомосексуални и хетеросексуални, че стават за филм. Какъвто поискаш - любовен, трилър, екшън ... Xората споделят с мен, защото знаят, че съм от онзи рядко срещан тип, който никога не обвинява.

Hа този фон е обидно да ми говорят за дискриминации на когото и да било.

Не се натрапвам и не поучавам. Мое право е да очаквам същото отсреща. Tочно това нарушават с паради и други видове крещящо шоу.

цитирай
7. injir - Наглост и толерантност. Някъде се ...
07.07.2012 17:38
Наглост и толерантност. Някъде се загуби границата между понятията.
цитирай
8. tutankhamon661 - 7. injir
07.07.2012 17:45
injir написа:
Наглост и толерантност. Някъде се загуби границата между понятията.



Надявам се да не е безвъзвратно!
В противен случай най-лошото предстои.
цитирай
9. balgarski7vinarki - samo ni e do tova-koi se e obidil i koi ne se e obidil i zashto
07.07.2012 18:04
a toka, hranite i idvashtata zima?
ako sa vi interesni tezi problemi-diskutiraite , sqs zdrave.
цитирай
10. tutankhamon661 - 9. balgarski7vinarki - samo ni e do tova-koi se e obidil i koi ne se e obidil i zashto
07.07.2012 18:16
balgarski7vinarki написа:
a toka, hranite i idvashtata zima?
ako sa vi interesni tezi problemi-diskutiraite , sqs zdrave.


От много време правя забележки да не се обсъжда постоянно, ама никой не разбира.
цитирай
11. tutankhamon661 - 10. анонимен
07.07.2012 18:19
анонимен написа:
Поздравявам автора за искреността и истинността. Той добре знае, че неговата тема-размисъл няма да бъде допусната в нито един форум или медия. Защото истината не е на мода.
Днес на ход е лъжата. Тази лъжа, която цели да пороби човечеството отново - този път създавайки със сила новата култура на хомосексуализма и гейовете - новите еничари на света!
Повече по темата съм писала в блога си aliya.blog.bg



Видях, че си влизала от профила си, а коментарът излезе анонимен.
Тук анонимните понякога изчезват, докато от профил стоят.

Нали знаеш: с лъжа по-бързо се постига целта. И по-успешно.

По форумите истината става все по-рядко срещана.

цитирай
12. neslanchice - Много добре зададени въпроси. Нека ...
07.07.2012 18:47
Много добре зададени въпроси. Нека някой от защитниците на парадирането да отговори, но точно, без да ги избягва и отвръща с контра - въпроси, защото това не са отговори.
цитирай
13. selenika - Приятно съм изненадана,
07.07.2012 18:55
че най-после открих пост без снимки по темата. Видях ужасни. Нека си правят каквото пожелаят. Аз просто ще стоя далече от тях.
цитирай
14. cefulesteven - Внос на една дразнеща мода. С която ...
07.07.2012 19:00
Внос на една дразнеща мода. С която създават обществени противоречия. Писах ти го и в блогспота. Каквато и група хора да се събере с шарени дрехи, да започне да вика, че е дискриминирана /готвачи, спящи след 12 часа, вярващи в извънземни, блогъри, ненавиждащи блогове...и т.н./, която и да е, ще предизвика противоречиви реакции и обществото ще е заето да спори за тях, ще се разкъса, вместо да се солидаризира по сериозен проблем. А парадиращите не страдат от дикриминация, а чист нарцисизъм.
цитирай
15. bangbang - Категорично не съм съгласен. Оди се пери!
07.07.2012 19:12
цитирай
16. tutankhamon661 - 13. neslanchice
07.07.2012 19:19
neslanchice написа:
Много добре зададени въпроси. Нека някой от защитниците на парадирането да отговори, но точно, без да ги избягва и отвръща с контра - въпроси, защото това не са отговори.



Не е удобно някак.

Тук са малко. Обаче по други форуми направо ще те залеят с думи, та чак ще забравиш темата. Пробутват разни думи и думички. Проучвания на изтрещяли професори, на които добре е платено за да излъжат. Закони, алинеи и прочие дребнавости. Всичко това за тях е по-важно от реалната ситуация.

Хич не ме друса какво казва законът! Виждал съм гей, който насила опипва свой колега - описано е в линка на "постинг", в началото. Какво трябва да направя? Да му ръкопляскам?
цитирай
17. tutankhamon661 - 14. selenika - Приятно съм изненадана,
07.07.2012 19:25
selenika написа:
че най-после открих пост без снимки по темата. Видях ужасни. Нека си правят каквото пожелаят. Аз просто ще стоя далече от тях.



Не ми хареса идеята да сложа снимки, а и няма смисъл - наистина са достатъчно в Нета.
Да, стой далече. Някои от тях не са толкова безобидни, колкото се пишат - видял съм го с очите си.
цитирай
18. tutankhamon661 - 15. cefulesteven
07.07.2012 19:34
cefulesteven написа:
Внос на една дразнеща мода. С която създават обществени противоречия. Писах ти го и в блогспота. Каквато и група хора да се събере с шарени дрехи, да започне да вика, че е дискриминирана /готвачи, спящи след 12 часа, вярващи в извънземни, блогъри, ненавиждащи блогове...и т.н./, която и да е, ще предизвика противоречиви реакции и обществото ще е заето да спори за тях, ще се разкъса, вместо да се солидаризира по сериозен проблем. А парадиращите не страдат от дикриминация, а чист нарцисизъм.



Групи и теми много. Цаката е да изберат нещо, което със сигурност ще дразни болшинството.

Най-печелившото? Онова, което пласира несправедливи искания. Най-добре, ако е шокиращо несправедливо. Tук вече идеята за измислената дискриминация на хомосексуалните е номер едно в класацията. Перфектна за ескалиране на напрежението.

На всичкото отгоре нормалните хора нямат полезен ход. Ако отговорят, веднага ще им изпискат за дискриминация. Ако затраят, животът им ще се промени фундаментално.

цитирай
19. tutankhamon661 - 16. анонимен - Хах!
07.07.2012 19:42
анонимен написа:
Сравнението с Азис ме накекси:-)) От едната страна имаме обратен, а от другата много обратни. Кое е по-лошо, м? Да си имаме уважението.


Те правата ти не спазват, а чакаш уважение. Ако те зачитаха като човек, нямаше правят парад.
цитирай
20. tutankhamon661 - 17. bangbang - Категорично не съм съгласен. Оди се пери!
07.07.2012 19:54
По-точно?
цитирай
21. tutankhamon661 - 21. анонимен - Тутане,
07.07.2012 19:56
анонимен написа:
не се прави на интересен видях те на парада. беше с три дърти гея.



Cигурно е било така. Аз просто не помня, защото съм бил замаян от извиращата на талази свобода и най-вече добронамереност от тихия и незабележим хомосексуализъм.
цитирай
22. hristo27 - Прекалено много внимание се отдели ...
07.07.2012 20:02
Прекалено много внимание се отдели на проблема на обратните.
Като прибавим бездомните кучета и циганите, за нормалните българи май не останаха никакви проблеми?!?
цитирай
23. mom4eotli4nik - Скоро казах, сега повтарям.
07.07.2012 20:09
Свобода на словото и вероизповеданията! Повече голи снимки на мъже. Bие си имате на жени, нали? Значи трябва и за нас. Искам да правя секс по националната телевизия. Ако някой може да го уреди, моля да се обади. Справедливост и равенство за всички! Другото е пепел. Амин!
цитирай
24. tutankhamon661 - 24. hristo27
07.07.2012 20:21
hristo27 написа:
Прекалено много внимание се отдели на проблема на обратните.
Като прибавим бездомните кучета и циганите, за нормалните българи май не останаха никакви проблеми?!?



Затова пуснах първия постинг само в моя сайт, но се оказа, че тепърва ще има лавина. Bикам си "Дай и аз да кажа две думи".

Какви проблеми да имат нормалните българи? Hали виждаш, че трябва да мислим само за ненормалните.

цитирай
25. tutankhamon661 - 25. mom4eotli4nik - Скоро казах, сега повтарям.
07.07.2012 20:23
mom4eotli4nik написа:
Свобода на словото и вероизповеданията! Повече голи снимки на мъже. Bие си имате на жени, нали? Значи трябва и за нас. Искам да правя секс по националната телевизия. Ако някой може да го уреди, моля да се обади. Справедливост и равенство за всички! Другото е пепел. Амин!



Да наблегнем на "свобода ЗА ВСИЧКИ". Hе само за хомо или с други, да ги наречем странни особености.

цитирай
26. tutankhamon661 - 26. анонимен
07.07.2012 20:25
анонимен написа:
Ти защо пишеш толкова дълги постове? Не си ли чувал за правилата в нета. Кратко точно и ясно. Tова де ни ти е класно в училище или научна разработка. Ти можеш и да го мислиш за научно ама бъркаш.



Ако знаеш колко неща спестих ....
Айде да не те стряскам.
цитирай
27. tutankhamon661 - Анонимните
07.07.2012 20:29
Забравихте ли, че не пускам обиди към други блогъри?
Hе си трошете повече пръстите.
цитирай
28. peshopesho - "Защо се изказвате по въпр...
07.07.2012 20:58
"Защо се изказвате по въпроси, за които черпите информация само от Интернет?"

Амииии... ТВОЯТ блог пост се намира в ИНТЕРНЕТ. По твоята собствена логика, не би ли следвало да не вярваме в написаното от теб? Или може би ти си единственото изключение? Защо трябва да се вярва само на написаното тук, в този блог?

"Абсолютно всички педофили били хомо-та" - Откъде мога да проверя верността на това твърдение? Или може би си го сътворил на база САМО на очевидците, с които си имал някакъв контакт?
Не мислиш ли, че това е едно доста подвеждащо твърдение - сам казваш, че статистиките не взимали предвид цялото население. Или може би си обиколил целия свят и си разговарял очи в очи с ВСИЧКИ очевидци на престъпления, педофили, полицаи и т.н.? Чудя се как ти е останало време да пишеш блог постове... :)

"говорил съм с достатъчно хора, лично видяли какво става по закрити гей-партита и са си тръгвали отвратени."
Говорил си с ДОСТАТЪЧНО хора..... но не си говорил с ВСИЧКИ. По твоята собствена логика, твоите собствени становища са манипулация... :)))
цитирай
29. tutankhamon661 - 31. анонимен
07.07.2012 21:02
анонимен написа:
Ти ще видиш като дойде мара. Тя рядко влиза, но днес й е деня в месеца и ще скокне у блого)))))


Тази не я знам.
цитирай
30. tutankhamon661 - 32. peshopesho
07.07.2012 21:09
peshopesho написа:
"Защо се изказвате по въпроси, за които черпите информация само от Интернет?"
Амииии... ТВОЯТ блог пост се намира в ИНТЕРНЕТ. По твоята собствена логика, не би ли следвало да не вярваме в написаното от теб? Или може би ти си единственото изключение? Защо трябва да се вярва само на написаното тук, в този блог?

"Абсолютно всички педофили били хомо-та" - Откъде мога да проверя верността на това твърдение? Или може би си го сътворил на база САМО на очевидците, с които си имал някакъв контакт?
Не мислиш ли, че това е едно доста подвеждащо твърдение - сам казваш, че статистиките не взимали предвид цялото население. Или може би си обиколил целия свят и си разговарял очи в очи с ВСИЧКИ очевидци на престъпления, педофили, полицаи и т.н.? Чудя се как ти е останало време да пишеш блог постове... :)
"говорил съм с достатъчно хора, лично видяли какво става по закрити гей-партита и са си тръгвали отвратени."
Говорил си с ДОСТАТЪЧНО хора..... но не си говорил с ВСИЧКИ. По твоята собствена логика, твоите собствени становища са манипулация... :)))



Бих могъл да те посъветвам да прочетеш отново постинга, но няма да го направя, защото работата е очевидна. Използваш типичен похват за забатачване на дискусиите - хващаш се за думи, като по този начин можеш да "опонираш" на абсолютно всеки. В същото време, типично за такива "торпеда", не казваш нищо съществено. Защото няма какво.

Понеже не си губя времето с дълги отговори към очевидни провокации, ще ти дам за пример само онова за Интернет - там бил блогът ми.

Двата варианта са:

1. Схванал си за какво говоря, но сега просто си решил да си чешкаш езика. В такъв случай повече няма да губиш времето ми.

2. Hе си схванал какво имам предвид, следователно умственият ти багаж клони към нулата, т.е. още по-малко причини имам да ти отговоря.

Ако това ще те успокои, бих заложил на първия вариант.

цитирай
31. tutankhamon661 - 34. анонимен
07.07.2012 21:14
анонимен написа:
Може да е противоестествено, да не е красиво и да дразни, но не можеш да забраниш парада. Те също са хора и според конституцията имат право да се събират и да правят шествия, както всички останали. На мен не ми харесва, но не протестирам. Един ден в годината мога да изтрая толкова. И по-важни проблеми имаме от гейовете, и вместо да се концентрираме над тях, различни хомофобски групи експлоатират тази наша стереотипна омраза към различните и много ловко я използват за политическите си цели. Аз не харесвам гейове и не им обръщам внимание. Всеки е свободен да прави каквото си иска, стига да не нарушава закона. Мой съвет е, обърнете внимание на истинските проблеми в света, те са много повече и със сигурност са по важни за оцеляването ни, отколкото крякаща шайка от объркани гейове търсеща малко призвание.



Тук не, но по други сайтове има блогове, посветени на хомосексуализма. Целогодишно дрънкат по тази тема и предимно се оплакват. Hе знам защо, но навсякъде са толерирани.

Твоят коментар ще пасне идеално. Cещаш се - добре е и там да го има.

цитирай
32. tutankhamon661 - 32. peshopesho
07.07.2012 22:32
peshopesho написа:
Тутанкамоне, има и трети вариант: Да съм разбрал какво си написал, но да не съм съгласен, както и да поставям твърденията, които ти си нарекъл "факти", но да се съмнявам във верността им.



Жив и здрав тогава! И по-странни коментари съм виждал.

Преди малко забелязах следното: противно на всякаква логика ме обвиняват, че бъркам педофилия и хомосексуализъм. Щом до такава степен трябва да обяснявам, значи трагедията е пълна.

Всеки може да дрънка безсмислици, затова има толкова разплакани хора и ще има още много - нормално следствие от бъркането и преиначаването.

цитирай
33. pikso - Поздрави за поста!
07.07.2012 22:43
Няма да задълбавам, защото ми е неприятно. Стискам палци хората да се осъзнаят навреме. Инак ще боли..:(
цитирай
34. watchtowerman - Мисля, че към списъка
07.07.2012 22:46
може да се добави и канибализма. Знае се, че в много от случайте между ядящия и изядения има интимна връзка и изяждането е доброволно решение от страна на изядения. Т.е. канибализмът също може да бъде класифициран като следствие и изява на любовни чувства.
Друго. Преди двайсетина години гей-организациите се бореха да осъществят легализиране на педофилията. После, тактически, защото беше твърде дискредитиращи ги, за педофилската законова легитимация се основаха други, уж различни от гей- организациите. Когато постигнат победа сгей-легитимацията ще се прехвърлят сили и ресур за узаконаване и на педофилията.
цитирай
35. peshopesho - Намираш за странно различни хора да ...
07.07.2012 22:47
Намираш за странно различни хора да имат различни мнения ли? Странно ти е, че някой би поставил под въпрос казаното от теб и иска да провери верността на твърденията ти?

Има логика да те обвиняват, че бъркаш - защото дори да е вярно, че всеки педофил е хомосексуален ("факт", за който за втори път ще те помоля да предоставиш информация откъде мога да го сверя), това далеч не означава, че всеки хомосексуален налита на малолетни. Ще потретя, барем да отговориш по темата - просветли обикновената ти публика как да придобие информацията, от която черпиш "факти". :)

Надявам се да не ми приемаш мненията за провокация! С удоволствие бих ти деконструирал всяка точка от поста ти (че и от предишния ти), само че 2000 символа не биха ми стигнали.
цитирай
36. tutankhamon661 - 33. pikso - Поздрави за поста!
07.07.2012 22:57
pikso написа:
Няма да задълбавам, защото ми е неприятно. Стискам палци хората да се осъзнаят навреме. Инак ще боли..:(



Аз лично не вярвам някой да се осъзнае. Дори да се появят отделни случаи, те с нищо няма да помогнат.

Още някое хилядолетие ще има хора на тази планета и после край - прекалено много са факторите, които ни водят в тази посока. Почти силовото налагане на хомосексуализъм е един от тях.
цитирай
37. tutankhamon661 - 34. watchtowerman - Мисля, че към списъка
07.07.2012 23:11
watchtowerman написа:
може да се добави и канибализма. Знае се, че в много от случайте между ядящия и изядения има интимна връзка и изяждането е доброволно решение от страна на изядения. Т.е. канибализмът също може да бъде класифициран като следствие и изява на любовни чувства.
Друго. Преди двайсетина години гей-организациите се бореха да осъществят легализиране на педофилията. После, тактически, защото беше твърде дискредитиращи ги, за педофилската законова легитимация се основаха други, уж различни от гей- организациите. Когато постигнат победа сгей-легитимацията ще се прехвърлят сили и ресур за узаконаване и на педофилията.



За канибализма не съм запознат. Слава Богу, не познавам такива, които го практикуват! В противен случай можеше и да не напиша настоящата статия.

Аз не знам защо толкова хора се правят на луди. Част от тях определено не са глупаци. Тогава защо? За определена група си го обяснявам с това, че не излизат никъде, нямат приятели, въобще контактът им с реалността е спрял отдавна. Обаче има и такива, които по цял ден са сред хора. Тях не мога да разбера.

Известно е, че в гей-средите е въпрос на престиж да "праснеш" малко момченце или "бойче", както ги наричат. Tова става на затворени места, с отбрани участници. Hо информация изтича. После се определя като "жълта". Да, ама наред с измислиците има и много истини - факт.

цитирай
38. pikso - хм
07.07.2012 23:26
tutankhamon661 написа:
pikso написа:
Няма да задълбавам, защото ми е неприятно. Стискам палци хората да се осъзнаят навреме. Инак ще боли..:(



Аз лично не вярвам някой да се осъзнае. Дори да се появят отделни случаи, те с нищо няма да помогнат.

Още някое хилядолетие ще има хора на тази планета и после край - прекалено много са факторите, които ни водят в тази посока. Почти силовото налагане на хомосексуализъм е един от тях.

Мрачно, но доста реалистично. За съжаление:((
цитирай
39. tutankhamon661 - 35. peshopesho
07.07.2012 23:36
peshopesho написа:
Намираш за странно различни хора да имат различни мнения ли? Странно ти е, че някой би поставил под въпрос казаното от теб и иска да провери верността на твърденията ти?
Има логика да те обвиняват, че бъркаш - защото дори да е вярно, че всеки педофил е хомосексуален ("факт", за който за втори път ще те помоля да предоставиш информация откъде мога да го сверя), това далеч не означава, че всеки хомосексуален налита на малолетни. Ще потретя, барем да отговориш по темата - просветли обикновената ти публика как да придобие информацията, от която черпиш "факти". :)
Надявам се да не ми приемаш мненията за провокация! С удоволствие бих ти деконструирал всяка точка от поста ти (че и от предишния ти), само че 2000 символа не биха ми стигнали.



В постинга съм казал ясно, че има хомосексуалисти, които са нормални и то именно защото са различни от ходещите по паради. Те самите са отвратени от поведението на своите събратя по сексуалност.

А ти казваш "всеки хомосексуалист налита на малолетни".

Знаеш ли колко пъти са ми пробутвали думи, които не съм помислял дори, още по-малко изричал. От това мога да извадя заключение колко би струвало твоето "деконструиране'. Hе бих се учудил, ако напълно смениш темата и говориш примерно за космонавтика.

Отдавна спрях да се впечатлявам от провокациите. Закъъъъъъсня, ама мноооого! Cега вече разполагам с прекалено много информация за blog.bg, за да се хващам на провокиращи профили.

цитирай
40. анонимен - ..................
07.07.2012 23:46
Истинският въпрос е кога толерантността се превръща в толерастия. А то става тогава, когато толерантният се примири, затвори си очите или подмине с безразличие действие, което засяга неговата свобода. В едно организирано общество за това следва да се грижи закона. Педофилията, изнасилванията са класисифицирани като престъпления. Некрофилията и скотофилията май не. Хомосексуалността - не. Но!!! Подобни мероприятия популяризират сред подрастващите и могат да превърнат в модел подобно поведение. А то е различно от общоприетото. Вие точно го наричате "ненормално". Всеки индивид живее в общество, освен ако не обитава територия, която не принадлежи на никоя държава. Но като член на едно общество, той следва да се съобразява с неговите норми. А те не винаги са само законови. Има и морални, нарушаването на които не е наказуемо престъпление, но е морално такова. Изкривяването на съзнанието на едно дете е морално престъпление. То засяга правото и свободата на родителя да изгради желаната от него личност с определена ценностна система. То дезориентира малкия човек по отношение на добро и лошо. И днес това се допуска безотговорно по много начини. По телевизията се лее чалга, говорят тъпотии, пошлпсти, цинизми, скрити зад някаква жалка червена точка, лее се кръв, показва се лек и лъскав живот, постигнат с насилие, жестокост, обири, измами. Начинът на живот и поведение на всяко следващо поколение е различна от тази на предишното. Уви, това са процеси, на които едва ли можем да повлияем. Важно е да се пазят истинските ценности, за да се запази съществуването на човеците. Моралът не е измислена дума и не засяга само сексуалните отношения между хората.
цитирай
41. tutankhamon661 - 40. анонимен
07.07.2012 23:53
анонимен написа:
Истинският въпрос е кога толерантността се превръща в толерастия. А то става тогава, когато толерантният се примири, затвори си очите или подмине с безразличие действие, което засяга неговата свобода. В едно организирано общество за това следва да се грижи закона. Педофилията, изнасилванията са класисифицирани като престъпления. Некрофилията и скотофилията май не. Хомосексуалността - не. Но!!! Подобни мероприятия популяризират сред подрастващите и могат да превърнат в модел подобно поведение. А то е различно от общоприетото. Вие точно го наричате "ненормално". Всеки индивид живее в общество, освен ако не обитава територия, която не принадлежи на никоя държава. Но като член на едно общество, той следва да се съобразява с неговите норми. А те не винаги са само законови. Има и морални, нарушаването на които не е наказуемо престъпление, но е морално такова. Изкривяването на съзнанието на едно дете е морално престъпление. То засяга правото и свободата на родителя да изгради желаната от него личност с определена ценностна система. То дезориентира малкия човек по отношение на добро и лошо. И днес това се допуска безотговорно по много начини. По телевизията се лее чалга, говорят тъпотии, пошлпсти, цинизми, скрити зад някаква жалка червена точка, лее се кръв, показва се лек и лъскав живот, постигнат с насилие, жестокост, обири, измами. Начинът на живот и поведение на всяко следващо поколение е различна от тази на предишното. Уви, това са процеси, на които едва ли можем да повлияем. Важно е да се пазят истинските ценности, за да се запази съществуването на човеците. Моралът не е измислена дума и не засяга само сексуалните отношения между хората.


Благодаря за коментара! Напълно съм съгласен.
цитирай
42. pentecost - Поздравления
08.07.2012 05:46
за статията. Една много добре изразена позиция, макар и светска, това е без значение в случая. За мен като вярващ нещата са ясни и категорични по отношение на хомсексуализма както и всяка друга сексуална перверзия било тя и хетеросексуална.

Моите притеснения са, че следващи на преден план ще са именно педофилите. Ето в Белгия си имат партия даже и настояваха държавата да свали легалната граница за секс от 14 на 12г, за да могат да праскат малки дечица. Отврат! Но с течение на времето, примерно 10-20год може и да успеят да извоюват права, няма да се учудя. Темата е много обширна, но и травмираща. Продължавай да пишеш и да провокираш хората да се замислят по-сериозно.
цитирай
43. vishnichka - А с деца говорил ли си, Тутанкамон?
08.07.2012 07:19
Ходил ли си по родителски срещи?

Виждал ли си криворазбрана защита на родители на най-големите калпазани в училищата, отказващи да признаят факти, на които не са свидетели, защото вкъщи всичко било най-нормално?
И обратното, деца да страдат в дома си, но да прикриват емоциите си навън и само по-наблюдателни възрастни биха разбрали, че нещо не е наред?

Какво ли са капсулирали в себе си онези стотици момичета, прелъстени по интернет от софийския мениджър? Какви ли са семействата им?

Да твърдиш, че всички педофили са хомосексуалисти е абсурдно.

Дори хомосексуалните действия на хетеросексуални мъже върху деца, не ги прави хомосексуалисти... прави ги педофили!!!

Защо мисля така, съм обяснила в блога си. На два пъти ...

И да, хетеросексуалната педофилия превишава в пъти хомосексуалната.
Винаги е било така!
Да се мисли обратното е оправдание за сексуалните издевателства над всички момиченца, дори и в световната статистика, броя на жертвите при тях е над три пъти по-голям!А в България всеки ден се посяга на едно дете!

Хайде да спрем с тази лицемерна загриженост за подрастващите и да си признаем, че отдавна думата нормално не носи значението, което пробутваме на децата си... особено тези на прехода! Днес можем дори да сложим и една условна граница от 8-9 годишната им възраст, от която нататък нито са неинформирани, нито са слепи...
Това е положението!

цитирай
44. tutankhamon661 - 42. pentecost - Поздравления
08.07.2012 08:20
pentecost написа:
за статията. Една много добре изразена позиция, макар и светска, това е без значение в случая. За мен като вярващ нещата са ясни и категорични по отношение на хомсексуализма както и всяка друга сексуална перверзия било тя и хетеросексуална.
Моите притеснения са, че следващи на преден план ще са именно педофилите. Ето в Белгия си имат партия даже и настояваха държавата да свали легалната граница за секс от 14 на 12г, за да могат да праскат малки дечица. Отврат! Но с течение на времето, примерно 10-20год може и да успеят да извоюват права, няма да се учудя. Темата е много обширна, но и травмираща. Продължавай да пишеш и да провокираш хората да се замислят по-сериозно.



Точно така. Защо ще свалят границата, ако не поради причината, посочена от теб? Не виждам друга възможна. Това имам предвид, когато казвам, че стават все по-нагли, измислят все повече искания и те винаги са завоалирани в уж основателни причини. Позовават се на платени професори /техни хора, направили поръчкови "изследвания"/

Един от неприятните факти: дори нормални хора се хващат на този номер - виж коментара под твоя.
цитирай
45. apostapostoloff - Никъде вече не можеш да прочетеш, че
08.07.2012 08:22
един напълно редовен мъж е наебал една напълно редовна жена...
цитирай
46. watchtowerman - Има припокриване между гей движението и движението за приемането на педофилията,
08.07.2012 08:28
чрез организации като North American Man/Boy Love Association (NAMBLA). Това признава Дейвид Торстад (David Thorstad), който е съосновател на NAMBLA, в статия в академичния журнал Journal of Homosexuality. (Thorstad D. Man/boy love and the American gay movement. Journal of Homosexuality. 1990; 20 : 251-74)


Професорът по политология Миркин пише в доклад: "педофилските организации първоначално бяха част от гей/лезбийската коалиция..." (Mirkin H. The pattern of sexual politics: feminism, homosexuality and pedophilia. Journal of Homosexuality 1999; 37: 1-24.).



цитирай
47. dyadod - Царят е гол
08.07.2012 08:35
Нека и на дядо да му е позволено, подобно на невръстното дете от приказката, да казва истината без заобикалки. Човека има две съставляващи- мъж и жена, всяка със своите задачи за създаване и отглеждане на поколението, а от там и със съответните физически и психически , специфични качества. Отклоненията от тази схема си ги е имало , има ги и сега, но условно може да се разделят на пречещи на основния природен закон и такива, които не пречат. Не пречат всички отклонения, които не създават други такива. Но всички отклонения, които не само създават други такива, но и ги размножават лавинообразно са болестна епидемия, срещу която трябва да се вземат ограничаващи мерки. В противен случай рискуваме бъдещето на народа ни. Не е трудно да се види, че в мюсюлманските страни, където все още гейовете и лесбийките не се котират, населението нараства, разселват се по целия свят и наистина имат бъдеще. Защо фалшивите "демократи" и "защитници от дискриминацията" не само ме лищават от бъдеще, а и от правото на глас? И кой в крайна сметка е истинския дескриминиран?
цитирай
48. tutankhamon661 - 43. vishnichka
08.07.2012 09:01

Това за криворазбраната защита по-скоро подкрепя мен - показател за несъобразяване с другите и извъртане на фактите с цел виновният да е невинен. Не ме учудва, че го посочваш в своя полза, след като вече каза: виновни са недоволстващите от парада, а не онези, които са го осъществили/!!!!!/ Hе съм очаквал подобно извъртане на нещата от теб.

Говориш за онова, което са капсулирали стотиците момичета, а в същото време защитаваш ненормални действия от разни разгонени изтрещялници! Hе знам как ги връзваш тези неща.

"... Дори хомосексуалните действия на хетеросексуални мъже върху деца, не ги прави хомосексуалисти... прави ги педофили!!!..."

Прави ги педофили, но с хомосексуални наклонности. Странно, че го отричаш, но пък обяснява защо смяташ, че броят на хомосексуалните педофили е по-малък. По същия начин можеш да кажеш "Хомосексуални са онези педофили с кафявите обувки. А с черните не ги броим". Няма такъв филм. Мъж, който посяга на момченца, може да е още много неща, но е и хомосексуален. Или поне бисексуален.

"... оправдание за сексуалните издевателства ..."

Както си тръгнала, скоро и мен ще изкараш педофил ...... защото говоря против педофилите. Днес явно ти е ден за нелогични изказвания.

"... отдавна думата нормално не носи значението, което пробутваме на децата си ..."

Това предложение за ново "нормално" ли е? Нещо "по мотиви от Евгени Минчев"? Да, ама аз не съм съгласен!
цитирай
49. анонимен - Аз, като изключително толерантен към хомосексуалността човек, лекар и.........
08.07.2012 09:02
бивш гей по-скоро не одобрявам тези паради. има много, много други начини - далеч по-дискретни, а и ефективни - за да отстояваш правата си. още повече, че тези ,,манифестации,, много лесно могат да бъдат манипулирани. както хомосексуалните хора, по принцип.
и да, за детската психика има доста голям риск ако не да се ,,изметне,, поне да се смути.
фен съм на азис, но не го слушам. дано това да е приемлив отговор:)
цитирай
50. анонимен - Х-м
08.07.2012 09:03
vishnichka написа:


Какво ли са капсулирали в себе си онези стотици момичета, прелъстени по интернет от софийския мениджър? Какви ли са семействата им?
...
Хайде да спрем с тази лицемерна загриженост за подрастващите и да си признаем, че отдавна думата нормално не носи значението, което пробутваме на децата си... особено тези на прехода!
...
Това е положението!


Е па примера е пред очите ви и стои в министерски съвет ;-))).

Но не той е проблема, всеки иска признание и тук в Блог.бг. Имате си класации по популярност и т.н. Така е и в Капитал/Дневник и къде ли не.

Така, че поведението на всички, и моето дребно неуважителство разбира се :-))), се ръководи от желанието да си популярен. Та що се чудим, че Борисов като лидер на нацията в момента е същия. Така е и с хомосексулистите, да не говорим за педофилите и т.н.

Просто автора на блога усеща тренда и гледа да се възползва ;-))).

Странно е че чак сега открива трика с натъкмистиката, която е почти навсякъде, не само при гейските паради на моментните клоуни във власта. Поне Уорлик е пример за такъв клоун.

А децата са си проблем на родителите и на никой друг. Тук обществото, морала и т.н. високопарни приказки са непричом. Ето го Карлин право в десятката.

http://www.youtube.com/watch?v=CG1nhr2T9X0

http://www.youtube.com/watch?v=bICwyV5ppLU

П.П. Разбира се има си решение при процеса на делевъридж който започна, естествения процес който върви заедно с него е ДЕУРБАНИЗАЦИЯ. Който го разбере "пичели" както окаше Ицето. А който не играе, не пичели :-))).
цитирай
51. vishnichka - А на тези които изразяват безрезервна подкрепа на този постинг, искам да задам ДВА ВЪПРОСА!!!
08.07.2012 09:03
Доказано е, че бащи, които посягат на дъщеричките си, не посягат на чужди деца. Наемате ли се да обясните на момиченцето, че баща му е всичко друго, но не и педофил???

Наемате ли се да обясните на тези 250 - 300 момиченца, а реалният им незарегистиран брой ще бъде в пъти по-голям, които тази година ще бъдат изнасилени или насилени сексуално по някакъв начин, че чичковците, които са им го причинили не са педофили???



цитирай
52. vishnichka - tutankhamon661
08.07.2012 09:10
Няма такова нещо!
Не защитавам, а провявявам разбиране. Към различните, които имат освен сексуални и духовни потребности! Не смесвайте понятията.
И бях от хората, които съвсем честно и открито заявиха позицията си.
Няма да се повтарям с това, което съм писала в блога си, защото не обичам дискусии, които не раждат истина!!!

Ако някой желае да прочете, добре дошъл!
цитирай
53. tutankhamon661 - 50. анонимен - Х-м
08.07.2012 09:13
анонимен написа:
vishnichka написа:


Какво ли са капсулирали в себе си онези стотици момичета, прелъстени по интернет от софийския мениджър? Какви ли са семействата им?
...
Хайде да спрем с тази лицемерна загриженост за подрастващите и да си признаем, че отдавна думата нормално не носи значението, което пробутваме на децата си... особено тези на прехода!
...
Това е положението!


Е па примера е пред очите ви и стои в министерски съвет ;-))).

Но не той е проблема, всеки иска признание и тук в Блог.бг. Имате си класации по популярност и т.н. Така е и в Капитал/Дневник и къде ли не.

Така, че поведението на всички, и моето дребно неуважителство разбира се :-))), се ръководи от желанието да си популярен. Та що се чудим, че Борисов като лидер на нацията в момента е същия. Така е и с хомосексулистите, да не говорим за педофилите и т.н.

Просто автора на блога усеща тренда и гледа да се възползва ;-))).

Странно е че чак сега открива трика с натъкмистиката, която е почти навсякъде, не само при гейските паради на моментните клоуни във власта. Поне Уорлик е пример за такъв клоун.

А децата са си проблем на родителите и на никой друг. Тук обществото, морала и т.н. високопарни приказки са непричом. Ето го Карлин право в десятката.

http://www.youtube.com/watch?v=CG1nhr2T9X0

http://www.youtube.com/watch?v=bICwyV5ppLU

П.П. Разбира се има си решение при процеса на делевъридж който започна, естествения процес който върви заедно с него е ДЕУРБАНИЗАЦИЯ. Който го разбере "пичели" както окаше Ицето. А който не играе, не пичели :-))).




Можеше да го кажеш от профил, за да не изчезне.
цитирай
54. анонимен - Х-м
08.07.2012 09:23
Създаването на профил е отговорност която не ми понася ;-)))!

Освен това много, много не се интересувам дали "мнението" ми ще остане за поколенията. макар да си признавам, че тоз грях не ми е толкоз чужд, засега е под КОНТРОЛ :-))).
цитирай
55. kikonark - Човекът
08.07.2012 09:40
по природа е ненормално същество. Не ми харесва естествено. Това са фактите. С напредването на технологиите започваме да си вярваме прекалено много и необичайните явления зачестиха. Нормалното вече наистина не е нормално. Не знам още какво ще видим. Може би сегашната ситуация е детска игра в сравнение с предстоящото.
цитирай
56. tutankhamon661 - 49. ket1baloo - Аз, като изключително толерантен към хомосексуалността човек, лекар и.........
08.07.2012 09:46
ket1baloo написа:
бивш гей по-скоро не одобрявам тези паради. има много, много други начини - далеч по-дискретни, а и ефективни - за да отстояваш правата си. още повече, че тези ,,манифестации,, много лесно могат да бъдат манипулирани. както хомосексуалните хора, по принцип.
и да, за детската психика има доста голям риск ако не да се ,,изметне,, поне да се смути.
фен съм на азис, но не го слушам. дано това да е приемлив отговор:)



Същото исках да кажа.
Ако ставаше дума само за сексуалност, нямаше да правят демонстрации. Просто щяха да си живеят живота като нормални хора. Ама не, трябвало да ги видим! Защо?!

Истината е, че искат власт и да ни го наложат. Факт!
цитирай
57. анонимен - :)
08.07.2012 10:05
не всички от тях, но има и такива. просто естественото отвращение на хетеросексуалните мъже към хомосексуалния секс им пречи да видят цялата истина. но това изобщо не е проблем, според мен, стига да не тръгнат да трепят гейовете наред:) щото боят е по-лош и от педерастията.
цитирай
58. tutankhamon661 - 45. apostapostoloff - Никъде вече не можеш да прочетеш, че
08.07.2012 10:20
apostapostoloff написа:
един напълно редовен мъж е наебал една напълно редовна жена...



Да бе! Егати шантавата работа!

Нали разбра: голите жени са пошлост, а гей-парадът заслужава аплодисменти. Що за абсурд?! И после да ти кажат, че не разбираш.
цитирай
59. men - Малко не си наясно и го караш на философия по булгарашки
08.07.2012 10:28
"1. Всички религиозни секти.

Аз лично не вярвам да има безкористна, но хайде, нека допуснем същестувуването на една-две. А когато другите поискат гласност в праймтайма?"


Тава може да бъде казано само от някой ортодокс комуняга от "светия" синод на ченгето Марин патриарха и неговите приживи мощи, но не и от логично мислещ и човек признаващ достойнството на всеки човешки индивид в правата давени му априори от Господ Бог!

Много съжалявам, но някой трябва да ти го каже вместо да се пънеш във философски напъни на празна глава - като идола ти Бочко Бърбочко.
цитирай
60. tutankhamon661 - 46. watchtowerman
08.07.2012 10:40
watchtowerman написа:
чрез организации като North American Man/Boy Love Association (NAMBLA). Това признава Дейвид Торстад (David Thorstad), който е съосновател на NAMBLA, в статия в академичния журнал Journal of Homosexuality. (Thorstad D. Man/boy love and the American gay movement. Journal of Homosexuality. 1990; 20 : 251-74)


Професорът по политология Миркин пише в доклад: "педофилските организации първоначално бяха част от гей/лезбийската коалиция..." (Mirkin H. The pattern of sexual politics: feminism, homosexuality and pedophilia. Journal of Homosexuality 1999; 37: 1-24.).



В blog.bg не съм забелязал. Тук само Vishnichka ги защитава. В случая нещо се е объркала, но иначе е душица.

Обаче по други сайтове гъмжи от хомосексуалисти, които ще те заринат с думи, ако не ги възхваляваш. Особено лесбийките са много агресивни.

Въобще тези хора отдавна са се самозабравили и то защото ги толерират. Как няма да го правят, щом техни хора са плъзнали навсякъде. Онези, които не го разбират, прекалено късно ще се усетят и ще викат "Оох, то било истина!"

Така е с още много неща. Xубаво е, че благодарение на Интернет може да се научи доста. Например този Миркин за пръв път го чувам, но сега знам какво е казал. Това е важно.

цитирай
61. watchtowerman - Аз разбирам предразположеността на дамите към "обратните",
08.07.2012 11:51

защото става въпрос за съпричастност към сексуалното "отдаване" - нещо нормално в женското поведение сред обществото. Но да се поддържа "клиторното" поведенение на люде, които искат да имат РАВНИ ПРАВА СРЕД нормалните мъже е ПАГУБНО. Да припомня, че клането на 7000 мюсюлмани в Сребреница през 1995 нямаше да бъде възможно, ако военното подразделение на ООН, имащо задачата да опази поверените му мюсюлмани, не беше съставено от холандски гейове. Които, като съгледнаха брадясалите сръбски четници, се настроиха за секс и отдаване, а не за съпротива.

Затова, поне в България е така, в армията, полицията и специалните служби действат разпоредби, предназначени да НЕ ДОПУСНАТ гейове в структурите си.

„Въпреки че в България хомосексуалността на теория вече не се третира като болест, на практика военните психиатри откриват психични разстройство, които я съпровождат, и на това основание освобождават от военна служба поради негодност. Определено може да се каже, че военните психиатри следват подход на масово освобождаване на хомосексуалните лица от военна служба.“ http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82


Още нещо. Как да възприема желанието „обратните” да се венчават и бракосъчетават в църква?! Това ОСКВЕРНЯВАНЕ е УНИЖЕНИЕ на Вярата на всеки ХРИСТИЯНИН. Но го правят СЪЗНАТЕЛНО ! Защото по този начин се ПОДИГРАЯТ на Църквата, на свещениците, на вярващите. Църквата и вярващите не влизат в гей-клубовете за да палят свещи или да проповядват за греха? НО ТЕ НЯМАТ ЗАДРЪЖКИ ! !Как тогава да проявя "разбиране" и да бъда "толеравнтен" към гаврите им ?! Бойко като кмет на София свали потретите на Азис, защото ПОРУГАВАХА СВЕТОСТТА на Левски. Че нали Дякона е представител на Църквата, онази, която "обратните" искат да поругават ? Затова става въпрос с гей-парадите, да си докажат ПРАВАТА, че да си узаконят и поругаванията. Което е и Целта на Господарите им Финансисти-сатанисти.
цитирай
62. vishnichka - 50. анонимен - Х-м
08.07.2012 11:57
анонимен написа:

Е па примера е пред очите ви и стои в министерски съвет ;-))).

Но не той е проблема, всеки иска признание и тук в Блог.бг. Имате си класации по популярност и т.н. Така е и в Капитал/Дневник и къде ли не.

Така, че поведението на всички, и моето дребно неуважителство разбира се :-))), се ръководи от желанието да си популярен. Та що се чудим, че Борисов като лидер на нацията в момента е същия. Така е и с хомосексулистите, да не говорим за педофилите и т.н.

Просто автора на блога усеща тренда и гледа да се възползва ;-))).

Странно е че чак сега открива трика с натъкмистиката, която е почти навсякъде, не само при гейските паради на моментните клоуни във власта. Поне Уорлик е пример за такъв клоун.

А децата са си проблем на родителите и на никой друг. Тук обществото, морала и т.н. високопарни приказки са непричом. Ето го Карлин право в десятката.

http://www.youtube.com/watch?v=CG1nhr2T9X0

http://www.youtube.com/watch?v=bICwyV5ppLU

П.П. Разбира се има си решение при процеса на делевъридж който започна, естествения процес който върви заедно с него е ДЕУРБАНИЗАЦИЯ. Който го разбере "пичели" както окаше Ицето. А който не играе, не пичели :-))).



Благодаря за клиповете!
Точно така си е, социалните истерии водят до ограничаване правата на всички. И това почти винаги се прави под патриотичен флаг...
Хубава неделя!
цитирай
63. tutankhamon661 - 47. dyadod - Царят е гол
08.07.2012 12:05
dyadod написа:
Нека и на дядо да му е позволено, подобно на невръстното дете от приказката, да казва истината без заобикалки. Човека има две съставляващи- мъж и жена, всяка със своите задачи за създаване и отглеждане на поколението, а от там и със съответните физически и психически , специфични качества. Отклоненията от тази схема си ги е имало , има ги и сега, но условно може да се разделят на пречещи на основния природен закон и такива, които не пречат. Не пречат всички отклонения, които не създават други такива. Но всички отклонения, които не само създават други такива, но и ги размножават лавинообразно са болестна епидемия, срещу която трябва да се вземат ограничаващи мерки. В противен случай рискуваме бъдещето на народа ни. Не е трудно да се види, че в мюсюлманските страни, където все още гейовете и лесбийките не се котират, населението нараства, разселват се по целия свят и наистина имат бъдеще. Защо фалшивите "демократи" и "защитници от дискриминацията" не само ме лищават от бъдеще, а и от правото на глас? И кой в крайна сметка е истинския дескриминиран?




Как ти звучи един и същ човек да разправя, че децата попиват всичко от екрана и им служи за пример, но изобщо няма да обърнат внимание на това, че "тате и тате" се мляскат?

Какво убийствено противоречие, а? И го твърдят убедено! Представяш ли си колко ни подценяват?

Природният закон е ясен: мъж и жена могат да гледат дете.
В случая осиновяването от еднополови се явява гавра с правата на това дете.

цитирай
64. pantaleev - Тутанчо пак много се обесняваш като ученичка
08.07.2012 14:12
Тук не е нужно да ни "съсипваш с аргументи". Кажи просто - Долу мръсните педали , и ще имаш по голяма подкрепа.
цитирай
65. tutankhamon661 - 51. vishnichka - А на тези които изразяват безрезервна подкрепа на този постинг, искам да задам ДВА ВЪПРОСА!!!
08.07.2012 14:23
vishnichka написа:
Доказано е, че бащи, които посягат на дъщеричките си, не посягат на чужди деца. Наемате ли се да обясните на момиченцето, че баща му е всичко друго, но не и педофил???
Hаемате ли се да обясните на тези 250 - 300 момиченца, а реалният им незарегистиран брой ще бъде в пъти по-голям, които тази година ще бъдат изнасилени или насилени сексуално по някакъв начин, че чичковците, които са им го причинили не са педофили???




"... В популярен форум видях опит да се маскира проблемът в океан от думички, цифрички, тълкувания, закончета – все неща, създадени да манипулират,..."

Тази част от постинга беше провокирана от друга жена, но и за теб става.
Всички думички и цифрички са по-важни от реалната ситуация, нали?

Видях достатъчно от сорта. Cега ме интересува само едно - защо ги защитаваш?

цитирай
66. borjanmljakov - Добре де, последно, тутанкхамо...
08.07.2012 15:49
Добре де, последно, тутанкхамон661 не е ли шпендел?
цитирай
67. vishnichka - Аз го написах поне десет пъти вече, очевидно не можеш да го схванеш,,
08.07.2012 15:54
проявявам разбиране към проблемите им.

Ничие право не беше нарушено с този парад! Освен права, ние имаме задължения да следваме и нормите, които ги въздават. Не може да искаш от държавата свободно място и час на улицата, когато ти кефне, ако общественото място е заето с нещо друго, а присъствието е на доброволни начала. Спазила е задължението си - ТИ да си уведомен и толкоз.
цитирай
68. tutankhamon661 - 52. vishnichka - tutankhamon661
08.07.2012 16:08
vishnichka написа:
Няма такова нещо!
Не защитавам, а провявявам разбиране. Към различните, които имат освен сексуални и духовни потребности! Не смесвайте понятията.
И бях от хората, които съвсем честно и открито заявиха позицията си.
Няма да се повтарям с това, което съм писала в блога си, защото не обичам дискусии, които не раждат истина!!!
Ако някой желае да прочете, добре дошъл!



Ето пак - криеш се зад понятията. Вече съм го виждал.

Честно заявили?!!!! Онемях!

Открито, да ..... прекалено открито.

цитирай
69. vishnichka - 63. tutankhamon661
08.07.2012 16:17
Верно ли го мислиш това???

"Природният закон е ясен: мъж и жена могат да гледат дете."

Тутанкамоне, сега пуснах постинг, заради който се рових в последното преброяване... ако настояваш ще потърся цифрите - да видиш децата с един родител в България.

Сама майка може ли да гледа дете или е срещу природните закони???
Стига с тая демагогия...
цитирай
70. tutankhamon661 - 54. анонимен - Х-м
08.07.2012 16:26
анонимен написа:
Създаването на профил е отговорност която не ми понася ;-)))!
Освен това много, много не се интересувам дали "мнението" ми ще остане за поколенията. макар да си признавам, че тоз грях не ми е толкоз чужд, засега е под КОНТРОЛ :-))).



Говориш за отговорност в държавата с най-безотговорен народ?!
Контрол има макар и позабравен.
Но самоконтролът е дефицитен - скоро имаше гей-парад.

цитирай
71. tutankhamon661 - 55. kikonark - Човекът
08.07.2012 19:12
kikonark написа:
по природа е ненормално същество. Не ми харесва естествено. Това са фактите. С напредването на технологиите започваме да си вярваме прекалено много и необичайните явления зачестиха. Нормалното вече наистина не е нормално. Не знам още какво ще видим. Може би сегашната ситуация е детска игра в сравнение с предстоящото.




Ти не разбра ли?

Всичко, смятано за нормално, трябва да се изхвърли на боклука. Търси се ново "нормално". Най-добре ако е в пълен разрез с човешката природа. Познай кое е логичното следствие? Разруха и заличаване на нашата цивилизация.

Така ни пробутват онези с "напредничавото" мислене, които съзнателно или не, работят срещу всяка трезва мисъл, за да ни наложат разни шантави кукувщини.
цитирай
72. tutankhamon661 - 57. ket1baloo - :)
08.07.2012 19:26
ket1baloo написа:
не всички от тях, но има и такива. просто естественото отвращение на хетеросексуалните мъже към хомосексуалния секс им пречи да видят цялата истина. но това изобщо не е проблем, според мен, стига да не тръгнат да трепят гейовете наред:) щото боят е по-лош и от педерастията.



Никой не иска да трепе гейове. Най-малко аз - гнус ме е.
Но виждам доста умишлени провокации. Ако на някой му избият балансите, веднага ще кажат "Ето, лоши са към нас" и дума няма да обелят за собственото си поведение. Описал съм такава ситуация, в която съм бил пряк участник - можеш да провериш линка на "постинг" в началото. Естествено, в подобни случаи никой не говори за права. Ми, к'во пък, на обратния просто му се е приискало да "чукне". Що ли да го съдим?

цитирай
73. tutankhamon661 - 59. men - Малко не си наясно и го караш на философия по булгарашки
08.07.2012 19:30
men написа:
"1. Всички религиозни секти.
Аз лично не вярвам да има безкористна, но хайде, нека допуснем същестувуването на една-две. А когато другите поискат гласност в праймтайма?"
Тава може да бъде казано само от някой ортодокс комуняга от "светия" синод на ченгето Марин патриарха и неговите приживи мощи, но не и от логично мислещ и човек признаващ достойнството на всеки човешки индивид в правата давени му априори от Господ Бог!
Много съжалявам, но някой трябва да ти го каже вместо да се пънеш във философски напъни на празна глава - като идола ти Бочко Бърбочко.



Ти от коя секта си?
Танцувате ли около огън? А магии правите ли?

Cигурно не ти е харесало какво се случи на йеховистите в Бургас. И на мен не ми хареса. Tочно затова не трябва да се провокира безобразно - винаги идва момент, когато на хората им писва да са толерантни към наглеците.
цитирай
74. tutankhamon661 - 61. watchtowerman - Аз разбирам предразположеността на дамите към "обратните",
08.07.2012 19:42
[quote=watchtowerman]
защото става въпрос за съпричастност към сексуалното "отдаване" - нещо нормално в женското поведение сред обществото. Но да се поддържа "клиторното" поведенение на люде, които искат да имат РАВНИ ПРАВА СРЕД нормалните мъже е ПАГУБНО. Да припомня, че клането на 7000 мюсюлмани в Сребреница през 1995 нямаше да бъде възможно, ако военното подразделение на ООН, имащо задачата да опази поверените му мюсюлмани, не беше съставено от холандски гейове. Които, като съгледнаха брадясалите сръбски четници, се настроиха за секс и отдаване, а не за съпротива.
Затова, поне в България е така, в армията, полицията и специалните служби действат разпоредби, предназначени да НЕ ДОПУСНАТ гейове в структурите си.
„Въпреки че в България хомосексуалността на теория вече не се третира като болест, на практика военните психиатри откриват психични разстройство, които я съпровождат, и на това основание освобождават от военна служба поради негодност. Определено може да се каже, че военните психиатри следват подход на масово освобождаване на хомосексуалните лица от военна служба.“ http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82


Още нещо. Как да възприема желанието „обратните” да се венчават и бракосъчетават в църква?! Това ОСКВЕРНЯВАНЕ е УНИЖЕНИЕ на Вярата на всеки ХРИСТИЯНИН. Но го правят СЪЗНАТЕЛНО ! Защото по този начин се ПОДИГРАЯТ на Църквата, на свещениците, на вярващите. Църквата и вярващите не влизат в гей-клубовете за да палят свещи или да проповядват за греха? НО ТЕ НЯМАТ ЗАДРЪЖКИ ! !Как тогава да проявя "разбиране" и да бъда "толеравнтен" към гаврите им ?! Бойко като кмет на София свали потретите на Азис, защото ПОРУГАВАХА СВЕТОСТТА на Левски. Че нали Дякона е представител на Църквата, онази, която "обратните" искат да поругават ? Затова става въпрос с гей-парадите, да си докажат ПРАВАТА, че да си узаконят и поругаванията. Което е и Целта на Господарите им Финансисти-сатанисти.





....................................................................
....................................................................



Аз може да съм бил само година в казармата, но видях, че там имаше възможност за тероризиране на хора. От 14 новобранци само аз не се подмазвах на старите войници и постоянно ги нервирах. Поради тази причина ме нарочиха и за всяка издънка посочваха мен. Другите предварително се бяха примирили. Hе сапунки, а свирки бяха готови да правят.
Представяш ли си в такава ситуация да има гей сред старите войници? Добре, че беше забранено. Xубаво са го измислили хората, следвайки практическите наблюдения, ама жена не може да го разбере. Още по-малко ако черпи информация само от Интернет, а не от реалността. Hа нея й дай да философства "на сухо".
И пак не можеше да се угоди на хомосексуалните. Ако ги караш да ходят в казарма, не били длъжни, защото тяхно право е да не носят оръжие.

Ако пък не ги пускаш в казарма, пак недоволни - лишаваш ги от правото да служат на родината си.

Ето на това викат педалски номера. И така, и онака, все недоволни. Как да им угодиш, след като предварително са решили да търсят повод за недоволство?


цитирай
75. tutankhamon661 - 64. pantaleev - Тутанчо пак много се обесняваш като ученичка
08.07.2012 19:54
pantaleev написа:
Тук не е нужно да ни "съсипваш с аргументи". Кажи просто - Долу мръсните педали , и ще имаш по голяма подкрепа.



Нищо чудно и аз да стигна до подобни възгласи - достатъчно ме предизвикаха. Това им е целта. Ядосат те, а после викат "Ти си лош".

цитирай
76. tutankhamon661 - 66. borjanmljakov
08.07.2012 19:57
borjanmljakov написа:
Добре де, последно, тутанкхамон661 не е ли шпендел?



Отначало никак не ми се вярваше. Нали разбираш, странно е. После се замислих. Ами ако е истина? Ходих, проучвах, наблюдавах. Нищо не помогна.

И изведнъж го разбрах - в мига, когато те видях.

Сега знам със сигурност - човекът е произлязъл от маймуната.

цитирай
77. tutankhamon661 - 67. vishnichka - Аз го написах поне десет пъти вече, очевидно не можеш да го схванеш,,
08.07.2012 20:05
vishnichka написа:
проявявам разбиране към проблемите им.

Ничие право не беше нарушено с този парад! Освен права, ние имаме задължения да следваме и нормите, които ги въздават. Не може да искаш от държавата свободно място и час на улицата, когато ти кефне, ако общественото място е заето с нещо друго, а присъствието е на доброволни начала. Спазила е задължението си - ТИ да си уведомен и толкоз.



Ти упорито продължаваш, а? Грам не се усещаш, че говориш за техните права и моите задължения. Да беше споменала и моите права, както и техните задължения! Обаче не е удобно, нали?

Точно коментари като твоите ще станат причина за ескалиране на напрежението. Но няма да го признаеш. Вместо това ще кажеш, че предизвиканите са виновни.

Така и така стана ясно от изказванията ти, поне го напиши в прав текст.
Ти подкрепяш излъчването на XXL посред бял ден, нали? Или пак си толерантна само към обратните?

цитирай
78. tutankhamon661 - 69. vishnichka - 63. tutankhamon661
08.07.2012 20:09
vishnichka написа:
Верно ли го мислиш това???
"Природният закон е ясен: мъж и жена могат да гледат дете."
Тутанкамоне, сега пуснах постинг, заради който се рових в последното преброяване... ако настояваш ще потърся цифрите - да видиш децата с един родител в България.

Сама майка може ли да гледа дете или е срещу природните закони???
Стига с тая демагогия...




Не ме друса какви цифри е изсрал не'къв статистик. Достатъчно е, че посочваш самотна майка като сравнение с "тате и тате", т.е. изобщо не си разбрала. Или се правиш на неразбрала.

цитирай
79. gotzageraskov - Да напомня ли,
08.07.2012 21:27
че сегашното положение се нарича "ДИКТАТУРА НА ДИСКРИМИНИРАНИТЕ"?
А относно Азис (Василка) преди време Андрей (Скункса) го обяви за тройно дискриминиран - хем циганин, хем дебел, хем педераст. А покойният Дим Дуков(Бог да го прости) обясни защо с Краси се отказали да осиновят дете - "Как да му обясним кой какъв му се пада!"
цитирай
80. vishnichka - Мислех, че блог.бг е за обменяне на мнения,
08.07.2012 22:06
съжалявам, че се включих в темата ти.
И те оставям категорично и окончателно с пожелания на теб и всички останали за спокойна вечер!
цитирай
81. tutankhamon661 - 79. gotzageraskov - Да напомня ли,
08.07.2012 22:51
gotzageraskov написа:
че сегашното положение се нарича "ДИКТАТУРА НА ДИСКРИМИНИРАНИТЕ"?
А относно Азис (Василка) преди време Андрей (Скункса) го обяви за тройно дискриминиран - хем циганин, хем дебел, хем педераст. А покойният Дим Дуков(Бог да го прости) обясни защо с Краси се отказали да осиновят дете - "Как да му обясним кой какъв му се пада!"



Напомняй! И бъди сигурен, че го знаят много добре, но им изнася да се правят на луди.

Това за Дим Дуков не го знаех. Мъдро.
цитирай
82. peshopesho - "Вижте ме колко съм обективен ...
09.07.2012 09:29
"Вижте ме колко съм обективен и логичен - не вярвам на никакви доказателства, наричам ги МАНИПУЛАЦИЯ И ПРОПАГАНДА и се правя на глухоням, когато ме попитат откъде си вадя своите!"

Чувал съм, че гейовете настояват да могат да се женят, но за първи път чувам, че искат бракът да е на религиозна (християнска в случая) основа. Бихте ли ми дали някакви източници, които да подкрепят това твърдение... или пак ще се почне с глухонемите изпълнения?

Има и друго - как така се появяват гейове в семейство, съставено от "мама и тате"?

И трето - ако ще копираме Майката Природа във всеки аспект, то тогава трябва да затворим всички сиропиталища. Щото няма такива в дивото, разбираш ли!
цитирай
83. tutankhamon661 - 82. peshopesho
09.07.2012 10:34
peshopesho написа:
"Вижте ме колко съм обективен и логичен - не вярвам на никакви доказателства, наричам ги МАНИПУЛАЦИЯ И ПРОПАГАНДА и се правя на глухоням, когато ме попитат откъде си вадя своите!"
Чувал съм, че гейовете настояват да могат да се женят, но за първи път чувам, че искат бракът да е на религиозна (християнска в случая) основа. Бихте ли ми дали някакви източници, които да подкрепят това твърдение... или пак ще се почне с глухонемите изпълнения?
Има и друго - как така се появяват гейове в семейство, съставено от "мама и тате"?
И трето - ако ще копираме Майката Природа във всеки аспект, то тогава трябва да затворим всички сиропиталища. Щото няма такива в дивото, разбираш ли!



Ако не си наясно с манипулацията и пропагандата, значи не знаеш в кой свят живееш. Едва ли е така. Следователно просто се правиш на интересен.

Милион пъти съм обяснил откъде вадя моите заключения и съм сигурен, че си го прочел. Правиш се на неразбрал или наистина не разбираш?

На първо място се интересувам от личните ми наблюдения. Преди да кажеш, че не са представителна извадка, ще те светна, че съм правил целенасочени проучвания по мои методи, които няма да ти обясня - първо, предпочитам да ги запазя, второ, няма да ги разбереш, трето, очевидно е, че си решил да си чешкаш езика, значи и тях ще оплюеш заради едното дрънкане.

Психологията винаги ме е интересувала, защото тя определя поведението. При контакт с даден човек, без да си го поставям за задача, неволно започвам да изучавам реакциите му - по особен начин, който също не можеш да разбереш.

След като съм натрупал достатъчно впечатления от различни хора, понякога попадам на материали, които ги потвърждават. Намирам и още. В крайна сметка в постинг предлагам синтеза от всичко.

Защо няма да ти разяснявам в детайли?

1. Не си ми само ти на главата, че да ти обръщам специално внимание. Целта е материалите да стигнат до повече хора и всеки от тях евентуално да извлече полза. Ако ли не, здраве да е - няма да задълбавам до безкрай в една тема, пренебрегвайки всички останали. Читателят трябва и да се замисли, а не само да чака.

2. За разлика от статистиците аз не трупам база данни "за всеки случай". Пазя ги, докато извлека синтеза. После не ми трябват. Освен в някои по-особени случаи.

3. Каквото и да ти предложа, ти вече си решил да не се съгласяваш. Проблемът си е твой. Аз давам информация и ако си забелязал, не тропам и не се тръшкам, за да ми обърнат внимание. Tук и по други сайтове имам предостатъчно читатели от цял свят. Hикой не може да ме ангажира, отдръпвайки ме от останалите.

Мога да посоча още много причини, но са встрани от темата, а и едва ли ще разбереш. Да не говорим, че не виждам смисъл. Като прочетох остатъка от коментара, убедих се в едно - лъжеш, не разбираш или правиш безумни асоциации. Преди да спориш, първо трябва да понаучиш някои неща. Но не желая да съм ти учител.

Аз ли съм казал, че гейовете искат брак на религиозна основа? Къде по-точно?

................................

"... Има и друго - как така се появяват гейове в семейство, съставено от "мама и тате"? ..."

Причините са много и само една от тях е фалшивият брак на гейове, които искат да прикрият сексуалността си. Явява се гавра спрямо жената, повярвала им, че са хетеро - може да съсипят целия й живот с егоистичната си лъжа. Но както знаем, на гейовете всичко е позволено, нали? Tе са по-важни от останалите - обясниха ми го многократно.

................................

"... И трето - ако ще копираме Майката Природа във всеки аспект, то тогава трябва да затворим всички сиропиталища. Щото няма такива в дивото, разбираш ли! ..."

След такова безумно сравнение просто няма да ти обяснявам нищо повече. Толкова сте еднакви, че можете да минете за един човек. Все същото преиначаване, хващане за думичка, запетайка. Този пръднал вляво, онзи вдясно. Единият бил с шорти, докато опипвал момченцето, а другият се мaскирaл със слънчеви очила, т.е. говорим за "различни" неща.

Абе, чешкай си езика някъде другаде! Смехоран!


цитирай
84. peshopesho - "Каквото и да ти предложа, ти ...
09.07.2012 11:30
"Каквото и да ти предложа, ти вече си решил да не се съгласяваш."

Засега съм решил да не се съгласявам с теб поради простата причина, че всичко написано от теб опира до твоите лични наблюдения и твоята лична преценка. Ако реша да се съглася с теб на база написаното от теб до момента, то това би станало единствено ако направя презумпцията, че си бил обективен и аналитичен. Тоест, трябва да приема становищата ти на вяра.

А къде ми е гаранцията, че и теб не те гони когнитивния дисонанс? Това беше единствената причина да те моля за използвана литература/методи. Сега разбирам, че не искаш да споделиш твоето "ноу хау", барем някой ти открадне идеята - разбирам те. Просто разбери и ти, че освен когнитивен дисонанс, съществува и нещо, наречено критично мислене, където всичко, което може да бъде подложено на проверка, трябва да се провери.
цитирай
85. tutankhamon661 - 84. peshopesho
09.07.2012 12:44
peshopesho написа:
"Каквото и да ти предложа, ти вече си решил да не се съгласяваш."
Засега съм решил да не се съгласявам с теб поради простата причина, че всичко написано от теб опира до твоите лични наблюдения и твоята лична преценка. Ако реша да се съглася с теб на база написаното от теб до момента, то това би станало единствено ако направя презумпцията, че си бил обективен и аналитичен. Тоест, трябва да приема становищата ти на вяра.

А къде ми е гаранцията, че и теб не те гони когнитивния дисонанс? Това беше единствената причина да те моля за използвана литература/методи. Сега разбирам, че не искаш да споделиш твоето "ноу хау", барем някой ти открадне идеята - разбирам те. Просто разбери и ти, че освен когнитивен дисонанс, съществува и нещо, наречено критично мислене, където всичко, което може да бъде подложено на проверка, трябва да се провери.



Ако разсъждаваш така, никога и с нищо няма да си съгласен.
Благодаря за критичното мислене!
цитирай
86. watchtowerman - За гей-бракове в църквите е мое изказване.
09.07.2012 13:32
За това може да се осведомите на адрес:
http://www.digitaljournal.com/article/323620

За конкретност ще дам малко превод, защото е в оригинал на английски. Понеже е на дневен ред в Англия. После идва и при нас, но както виждам - вече е дошло...
Та, малко от дискусията в превод:
Обединеното кралство. След вземането на решение за коалиционно правителство, за да легализира еднополовите бракове миналата есен, адвокат на Католическата предупреждава, че Католическата църква и други могат да бъдат преследвани, въпреки уверенията в противното от страна на правителството на премиера Дейвид Камерън.
През септември 2011 г. коалиционното правителство на британския премиер Дейвид Камерън обяви намерението си да предостави правното признаване на еднополовите бракове от 2015 г., очевидно като пряк резултат на натиск от самия премиер.

Политиката официално дебютира същия месец в реч за Равенството от министър Лин Федърстоун от либерална конференция на Демократическата партия в Бирмингам. Ликуващата Федърстоун, декларира на конференцията: "Радвам се да обявя днес, че през март тази правителство ще внесе официална консултация за това как да се прилагат равни граждански брак за еднополовите двойки."

"Правителството ще бъде задължено да разреши еднополовите бракове в религиозни помещения точно на същата основа, както позволява хетеросексуален брак," съобщава Нийл Адисън, практикуващ адвокат и национален директор на Томас Мор Правен център

Британските мюсюлмани са също vocalized загриженост по отношение на позицията на правителството.

Страсбург, Франция - През март френска двойка лесбийки (ищци Валери Газ и Натали Дюбоа) заведе дело срещу френското правителство за отказ за тяхното прилагане, за да осиновят дете. Делото е заведено пред Европейския съд по правата на човека, който постанови, че въпреки че еднополовите бракове не е част от гражданските права, за които хомосексуалистите са право, страните, които легализират еднополовите бракове трябва да наложат равен стандарт във всякакъв контекст, включително и в религиозни помещения.

цитирай
87. peshopesho - Да, прав си - с нищо няма да съм съг...
09.07.2012 13:57
Да, прав си - с нищо няма да съм съгласен, ако липсват факти за такова твърдение. Защото когато фактите говорят, и боговете мълчат - както се вика.

Иначе се радвам, че (донякъде) съм помогнал! Надявам се, че това ще се отрази и в следващите ти публикации.
цитирай
88. dolsineq - Не можах да доизчета статията ти, ...
09.07.2012 14:09
Не можах да доизчета статията ти, Камоне. Много силна тема си подхванал. Мен лично ме отвращават такива неща. Кой родител би се съгласил доброволно детето му да има хомосексуална връзка. Това води до самоизтребване и самоунищожаване или както случаят с Теодора, до самозадушаване.
цитирай
89. tutankhamon661 - 87. dolsineq
09.07.2012 19:29
dolsineq написа:
Не можах да доизчета статията ти, Камоне. Много силна тема си подхванал. Мен лично ме отвращават такива неща. Кой родител би се съгласил доброволно детето му да има хомосексуална връзка. Това води до самоизтребване и самоунищожаване или както случаят с Теодора, до самозадушаване.



Те са си за отвращение.

Като стана дума за съгласие, нали знаеш за Шер - дъщеря й е лесбийка, а синът й е педал. Трагедия! Не знам дали може да бъде описано нещастието на тази жена.

цитирай
90. tutankhamon661 - Просто не искам да влизам в ролята на ...
09.07.2012 20:27
анонимен написа:
Просто не искам да влизам в ролята на съдник. Точно затова ще се опитам да погледна въпросът поне от няколко страни.

1. На Азис чалгата му се слуша от твърде много хора в България а голите задници на един гей парад се вижда може би от 2000-3000 души грубо казано (докато минава по центъра). Аз до този момент един гей-парад не съм видял - просто не съм бил в центъра по това време. Оттук следва че чалгата на Азис е стотици или хиляди пъти по-вредна отколкото гейпарада. Сравнението на автора на статията тук е неточно.

2. Твърде грубо е оприличаването на гейовете или ако искате педалите, хомосексуалистите и т.н. с другите вече истински извратении - геронтофилия, педофилия и т.н. Разбирам ако е направил публична анкета в цяла България (на нея да са участвали предимно педита) и може да се подпише с едната ръка, а другата да си сложи на сърцето.

2. Обществото определено има проблем, след като не може да понесе голотата на 300-600 души (не знам колко точно участват в гейпаради) в центъра примерно на София, а пък като отиде на море да е съвсем различно (там има голота в изобилие) - това издава лицемерие в самото общество - т.е. гейовете са нещо като проявител за лицемерието на обществото, т.е. полезни.

3. Не съм гей и никога няма да бъда - но на мен лично не ми пречат, не за друго ами липсва насилието - когато има любов между двама души (няма значение дали са мъж и мъж, жена и жена, мъж и жена) тъпо и глупаво е да заставаш помежду им - всички усилия биха отишли на вятъра. Педофилията си е откровено насилие, също така и престъпление - и тук сравнението на автора на статията не е точно.
Лично аз не мога да приема само насилието в каквато и форма да е - нищо повече. Когато има насилие то си е престъпление.

Това, че авторът се е погнусил си е негово право и аз не му се мешам. Просто реших да внеса малко яснота и логика в цялата работа.

Хайде със здраве.


1. След като многократно обяснихме, че гей-парадът е само брънка от цяла стратегия за налагането на хомосексуализма, ти пак го вадиш от цялостната картина. Въпреки това не ти е неудобно да го сравняваш с влиянието на Азис в цялата държава, вместо да вземеш примерно само това в Костинброд. Схващаш ли защо това не е причина да определяш сравнението като "неточно"?

Имах предвид очевидния абсурд, че Азис е вулгарен, защото афишира хомосексуалност, а група хора правят същото, но на тях им ръкопляскат. Не можеш едновременно да се възмущаваш и да подкрепяш едно и също нещо. Говоря за същността му. Не знам как по-ясно да го кажа.

2. Кое с кое трябва да се сравни е дълга тема. Споменаваш геронтофилията. Нейните защитници могат да се хванат примерно за това, че повечето тийнейджъри харесват по-големи каки. Не е същото, но при нужда би могло да се използва като довод. Ето още един пример за безбройните възможности, чрез които може да се злоупотребява. А знаеш ли още колко има? На практика не съществуват два абсолютно еднакви човешки индивида. Затова нещата се разглеждат глобално и не трябва излишно да се потъва в океан от думички и цифрички. Направиш ли го, винаги може някой да се хване за нуличка или запетайка, представяйки го за довод, какъвто всъщност не е.

3. За голотата. Има си време и места. Не можеш да нахлуваш в нормалното ежедневие на хората, натрапвайки им сексуалните си мераци. По същата логика ще да оправдаеш и ексхибиционист, преследващ майки с деца в парка. Помисли малко и ще признаеш, че тук отново става дума за голотата и понасянето й.

В постинга съм казал и сега пак - бих харесал гола жена на улицата, но не ми хрумва да го пробутвам за нормално. Не е.

4. Аз не съм заставал срещу правото на някой да се чука с когото пожелае в ЛИЧНОТО СИ ПРОСТРАНСТВО. Не съм съгласен да нарушава това на другите. Не знам още колко пъти трябва да го повторя.

Без никакво съмнение педофилията е извратена, но ако и за нея ни принудят да бъдем толерантни, могат да я защитят примерно с думите "Какво насилие има там? Детето взе две вафли и с удоволствие се пусна." Сега разбираш ли колко нечестно се извъртат нещата?


цитирай
91. tutankhamon661 - 89. анонимен
09.07.2012 20:33
анонимен написа:
"Още нещо. Как да възприема желанието „обратните” да се венчават и бракосъчетават в църква?! Това ОСКВЕРНЯВАНЕ е УНИЖЕНИЕ на Вярата на всеки ХРИСТИЯНИН. "

Че вие (църквата) сте си осквернени отвсякъде :). Едва ли има нещо повче да ви оскверни. Толкова насилие и лицемерие при вас, че повече няма как да бъде. Домогвате се всячески до децата, примерно за да ги кръщавате докато са още бебета (пример за насилие), защото кой знае дали като порастнат да не би да изберат нещо друго. Опитвате се да вкарвате вероучение (пример за насилие) в училищата и познайте :) пак да не би да изберат някоя друга религия. В същото време поповете ви говорят едно, правят друго. В голяма част от вашите манастири освен разврат и лицемерие друго няма, в обикновените ви църкви освен търгаши и пияници други трудно се срещат. Не казвам, че всички са такива, но преобладаващата част от официалната религия в България е това.



Цитирам коментара ти колкото да го запазя, но едва ли очакваш отговор от мен. Аз не съм разсъждавал за хомосексуализъм и религия.
цитирай
92. tutankhamon661 - 87. peshopesho
09.07.2012 20:40
peshopesho написа:
Да, прав си - с нищо няма да съм съгласен, ако липсват факти за такова твърдение. Защото когато фактите говорят, и боговете мълчат - както се вика.

Иначе се радвам, че (донякъде) съм помогнал! Надявам се, че това ще се отрази и в следващите ти публикации.



По същия начин можеш на всяко нещо да кажеш, че няма факти. Давай, щом ти е интересно!

Колкото до моите публикации, в тях се говори за моите заключения и така ще бъде. Приемам разни статистики само ако потвърждават личните ми наблюдения. Обратното би било "Вервам на всеки друг, само не и на очите си". Никога не правя тази грешка.
цитирай
93. watchtowerman - Ти да не би да очакваш , че агентите на КДС, които се подвизават като свещеници
09.07.2012 22:04
tutankhamon661 написа:
анонимен написа:
"
Че вие (църквата) сте си осквернени отвсякъде :). Едва ли има нещо повче да ви оскверни. Толкова насилие и лицемерие при вас, че повече няма как да бъде. Домогвате се всячески до децата, примерно за да ги кръщавате докато са още бебета (пример за насилие), защото кой знае дали като порастнат да не би да изберат нещо друго. Опитвате се да вкарвате вероучение (пример за насилие) в училищата и познайте :) пак да не би да изберат някоя друга религия. В същото време поповете ви говорят едно, правят друго. В голяма част от вашите манастири освен разврат и лицемерие друго няма, в обикновените ви църкви освен търгаши и пияници други трудно се срещат. Не казвам, че всички са такива, но преобладаващата част от официалната религия в България е това.


Цитирам коментара ти колкото да го запазя, но едва ли очакваш отговор от мен. Аз не съм разсъждавал за хомосексуализъм и религия.

в тези църкви имат задачата на направят Църквата Свята?! Аз съм удовленворен от твоята констатация приятелю анонимен, че и ти си на същото мнение като мен, че комунистическия атеизъм е превърнал църквите в скверно място. Все пак това им беше и целта, която преследваха през тия 50 и повече години. Тези осквернени църкви не са на Христос, а на служителите на Дявола. Аз говоря за онази Църква, която е Свята в душите на праведните. Каквито и свинщини да се случват около тях, Църквата в душата им остава Свята. Това, че някои са омърсили душите си си е техен проблем.
Уважам мнението ти да няма насилие над детето било като кръщене, било да изучава вероучение. Но по тая логика не е ли насилие да ходи на училище или пък да го карат да учи Вероучението на комунистите-атеисти - еволюцията, Дарвинизма и тям подобните измами? Но щом ще изучават Вероучение за еволюцията, нека бъдем справедливи към детето и да му кажем, че има и Друго Вероучение, пък то да си избере кое да предпочете да следва. Иначе се получана Диктатура на Измамата, пък после църквите били пълни с измамници и мръсници. Е, ми с какво да бъдат пълни след като комунетата създадоха само такъв човешки материал. И с него нацвъкаха не само църквите, ами и цялата държава. Да видим дали ще успеят да оцвъкат и Европата...
цитирай
94. gotzageraskov - http://prespanski.blog.bg/drugi/2012/06/27/kralstvo-daniia-i-carstvoto-bojie.972880
09.07.2012 22:51
http://prespanski.blog.bg/drugi/2012/06/27/kralstvo-daniia-i-carstvoto-bojie.972880
peshopesho написа:
"Вижте ме колко съм обективен и логичен - не вярвам на никакви доказателства, наричам ги МАНИПУЛАЦИЯ И ПРОПАГАНДА и се правя на глухоням, когато ме попитат откъде си вадя своите!"

Чувал съм, че гейовете настояват да могат да се женят, но за първи път чувам, че искат бракът да е на религиозна (християнска в случая) основа. Бихте ли ми дали някакви източници, които да подкрепят това твърдение... или пак ще се почне с глухонемите изпълнения?

Има и друго - как така се появяват гейове в семейство, съставено от "мама и тате"?

И трето - ако ще копираме Майката Природа във всеки аспект, то тогава трябва да затворим всички сиропиталища. Щото няма такива в дивото, разбираш ли!

цитирай
95. elinora - Фараоне,
09.07.2012 23:26
мога ли да внеса малко яснота по въпроса за децата на Шер?
Тя има дъщеря, която се подложи на хормонално лечение и няколко пластични операции и се превърна в мъж. Даже и името си смени.
цитирай
96. tutankhamon661 - 94. gotzageraskov - http://prespanski.blog.bg/drugi/2012/06/27/kralstvo-daniia-i-carstvoto-bojie.972880
12.07.2012 14:05
gotzageraskov написа:
http://prespanski.blog.bg/drugi/2012/06/27/kralstvo-daniia-i-carstvoto-bojie.972880
peshopesho написа:
"Вижте ме колко съм обективен и логичен - не вярвам на никакви доказателства, наричам ги МАНИПУЛАЦИЯ И ПРОПАГАНДА и се правя на глухоням, когато ме попитат откъде си вадя своите!"

Чувал съм, че гейовете настояват да могат да се женят, но за първи път чувам, че искат бракът да е на религиозна (християнска в случая) основа. Бихте ли ми дали някакви източници, които да подкрепят това твърдение... или пак ще се почне с глухонемите изпълнения?

Има и друго - как така се появяват гейове в семейство, съставено от "мама и тате"?

И трето - ако ще копираме Майката Природа във всеки аспект, то тогава трябва да затворим всички сиропиталища. Щото няма такива в дивото, разбираш ли!



Важен линк.
цитирай
97. tutankhamon661 - 95. elinora - Фараоне,
12.07.2012 14:07
elinora написа:
мога ли да внеса малко яснота по въпроса за децата на Шер?
Тя има дъщеря, която се подложи на хормонално лечение и няколко пластични операции и се превърна в мъж. Даже и името си смени.



Ето какви неща се случват.
А колко по-лесно би било да си намери един расов българин, който с всеизвестните ни сексуални способности да я прати на "седмото небе"!
цитирай
98. watchtowerman - Благодаря за ценния линк.
12.07.2012 14:19
Пиршество на разума от желязната обоснаваност на изводите.
цитирай
99. irina1988 - Споделям напълно мнението ти. Няма ...
15.07.2012 23:29
Споделям напълно мнението ти. Няма по-агресивни и нетолерантни хора от самите хомосексуалисти. Не разбирам срещу какво скачат и протестират, след като не признават нищо, което не е с техните "наклонности".
цитирай
100. tutankhamon661 - 99. irina1988
16.07.2012 00:28
irina1988 написа:
Споделям напълно мнението ти. Няма по-агресивни и нетолерантни хора от самите хомосексуалисти. Не разбирам срещу какво скачат и протестират, след като не признават нищо, което не е с техните "наклонности".



Именно! Обръщат фактите наопаки. Tероризират ни, но се правят на жертви.

Много неща водят до ескалиране на напражението, обиди и лъжи, но дори в политиката са прекалено малко онези, които показват злоба, близка до размери на тази от хомосексуалните към хетеросексуалните.

Как да ги приемем за нормални при такова ненормално поведение? Tе не са по-важни от който и да било друг, че да се връзваме на фасоните им.

цитирай
101. zarenkow - Нормална реакция
16.07.2012 10:58
на нормален човек.
цитирай
102. анонимен - ne moga da razbera zashtitavashtite homoseksualnite natrapnitsi
16.10.2012 05:55
ako men pitate te ne sa istinski omoseksualisti te sa prosto izvarteniatsi izrasli sred porno i rutse.koi kakvoto da mi kazva tova ruchno zadovoliavane izpepeliava mujkoto i ostava samo meraka i poneje za jenite triabva da se burkash ia po dobre s kakvo padne.kato ne moje goliam muj dai maluk vajnoto e da e choveshko toplo tialo.istinskite homosexualisti sa hora sus zburkana orientatsia,no hora s moral a tova sa izvrateniatsi .predstavete si parad na prostitutki suvmestno s polzvalite uslugite im.e te tova e gei parada.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5663331
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031