Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2009 14:15 - Съвети за футболни залагания
Автор: damnation Категория: Хоби   
Прочетен: 7950 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 28.06.2009 16:49


Здравейте !
Залагам на футболни мачове от години, и, мога да се похваля че имам големи успехи - макар и да съм далеч от забогатяването, идния месец примерно ще подновя бюрото и компютърния си стол с парички "изработени" в sportingbet. Нормално, когато започнах да играя, се стремях да отгатвам много мачове, позовавайки се на познанията си - и да гоня големи коефициенти. Не че никога не съм познавал, но в най-добрия случай, печелех толкова, колкото и губех.
С течение на годините си изработих една определена система, която работи почти безотказно ( за справка -  от последните ми 20 залога, има само три губещи). Смалко мислене и запор над алчноста, се печели сравнително лесно. Преди да започна, искам да кажа няколко неща :
Комарът е вреден. И води до пристрастяване. Ако не мислите че ще можете да спрете, то по-добре изобщо не започвайте !
Определете си една сума, такава която можете да си позволите да изгубите, и я използвайте за залагания. В никакъв случай не я надхвърляйте !
Имайте в предвид, че всичко това което пиша не е с 100% валидност - а просто личен поглед върху нещата на пишман разбирач :)

Та, ето ги и "златните" ми правила :

1. Не залагай всичко - винаги си оставяй достатъчно за поне още един залог. Ако играеш заради парите, така ти остава вратичка да не си на загуба.  А ако играеш за тръпката и удоволствието, е, така можеш да си го доставиш поне още веднъж. Реално, започнах с 5 евро, от който, поне докато не станаха 15, не съм залагал повече от 2,50 наведнъж.
2. Не търси огромни коефициенти - да, разбира се, звучи много добре да умножиш парите си, но не е особено вероятно. Коефициента от 2 е страхотен, и лесно можеш да го хванеш няколо пъти в един ден - което пък, реално отново си е умножаване на парите. Бавно но славно, капка по капка, вижте колко мъдро са си го казали древните.
3. Не залагай за любим отбор. Ама никога. На футболистите не им пука за моралната подкрепа под формата на залог, пък и ако загубиш, боли повече.
4.  Не търси изненади. По добре да събереш сравнително поносим коефициент, играейки 1-2 сигурни мача, от колкото да разчиташ на чудеса.  Има случай, когато коефициента за 1х/2х или Draw no Bet (демек при равен ти връщат парите ) е повече от добър. Всъщност, тези двете опции 1x/2x/12 и Draw no Bet са ваши добри приятели.
5. Има неща, които се случват сравнително редовно. И си струва да се заложи на тях.
- мачовете в Финландия излизат над 2 гола в 80% от случаите. В долните дивизии процента е може би по-висок. Като цяло, в Скандинавия са резултатни - много рядко има мачове с 1 или 2 гола.
- мачовете на детските и младежките отбори също са доста резултатни. В момента следя, и вече го "ударих" три пъти на лайф залагане този :
Халмстад под 17 - Хакен под 17
Резултата в края на полувремето е 3-3...
- за женските мачове важи същото. Дамите си падат да вкарват. Като и резултати от рода на 9-0 не са нещо рядко. Всъщност, в последния си мач, нашите националки бяха отнесени от Германия с 13-0...
- Лайф мачовете са блаженство ! Особено, ако можете да следите и самия мач на живо, а не само залозите. Лайф залог никога не съм изпускал.
- Няма нищо срамно в много ниските коефициенти ! Особено, ако се играят с много пари и изглеждат сигурни. Онзи ден, на лайф се случи следната ситуация.
82-та минута
2-0 за домакините
Коефициент за домакинска победа 1.15
Наречете ме луд, но сложих 100 евро и 10 минути по късно с усмивка прибрах 15 евро печалба.

И като финал - забавлявайте се  и бъдете разумни ! Това са двете най-важни превила!

* Следващия ми залог е :
Копарберг ( жени) - Линшьопинг ( жени )
Над 2 гола ( или както се отбелязва +2,5 )
Коеф. - 1,50
Наслука ! :)
*ето, този последния го изпуснах напук на статистиката :)



Тагове:   комар,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. damnation - Допълнение : Винаги е добра идея да ...
22.07.2009 16:33
Допълнение : Винаги е добра идея да търсите за лайф мачове, които са с резултат 0-0
Около 60-тата минута коефициента за дори един гол в мача е в рамките 1,30 - 1,40
Малка печалба, но почти сигурна - имайте в предвид че в много първенства головете падат по дефиниция късно, а мачове с краен резултат 0-0 има доста рядко
цитирай
Търсене