Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2012 19:57 - ЗАКОНИТЕ НА УСПЕХА
Автор: krysy Категория: Хоби   
Прочетен: 6816 Коментари: 0 Гласове:
6



 

image

   Както и всичко в природата, успехът също се подчинява на конкретни закони. Ако спазвате тези закони успехът ви е гарантиран. Ако в даден момент животът не ви устройва, то единственият шанс да го промените е да усвоите правилата на играта и да започнете да използвате ЗАКОНИТЕ НА УСПЕХА в своя собствен живот.

image

    Какво е успеха? Може да се тълкува  различно. Но все пак, най-точният смисъл на успеха се състои в удовлетвореността от собствения живот, в личните достижения. С други думи, това е постигане на хармония в душата, състояние на вътрешно спокойствие. И ако се съберат всички закони на успеха в едно и ги определим с една проста формула , то тя е — изучи себе си и иди там, където искаш да бъдеш.

 

        image              

    Успехът не се измерва с пари. Има много богати хора, които са далеч от истинското чувство за успех. Аналогично е и с онези хора, които нямат големи финансови възможности, но имат усещане за вътрешна радост.

          image    image

   И така, ако действително имате намерение да станете успял човек, трябва да вкарате законите на успеха в собствения си живот и да се заемете със самоанализ, да си отговорите на въпроса – какво конкретно за вас е успеха, по какви критерии ще разберете, че сте постигнали успех. Най-важното тук е да се абстрахирате от клишетата и чуждите идеи по този повод. И второ — да осъзнаете, че успехът е индивидуален, не може  да се стандартизира  или да се прави шаблон, по който всеки човек ще успява.

               image      

   Най-простия начин да отхвърлите  чуждото за  вас понятие е да си представите как вече имате нещо, че сте постигнали своята цел и тогава да проанализирайте  чувствата си, емоционалното си състояние при достигането на целта. Ако усещате хармония, ако това ви харесва – тогава напред, действайте смело и вървете към своята цел.

 

image

   

     

   Законите на успеха гласят, че вашият успех се състои от достижения. Достижението се състои от действия. Излиза, че успехът може да се представи като верига от ефективни действия, които ще доведат до конкретни резултати.    И трето, най-главното е, че за да успееш трябва да действаш.

   И не е важно, дали става дума за постижение или успех, за значителни резултати  първо е необходимо да си изясните какво искате да постигнете във всяка сфера на личния и деловия живот. За да е човек мотивиран е нужен мотив, и колкото по-ясно и по-бързо разберете своите истински мотиви, толкова повече и толкова по-бързо ще достигнете успеха.

image

    После е необходимо да запишете всички ваши цели на един лист. Това ще ви превърне от мечтател в човек, който ясно знае какво желае и какво трябва да направи за да получи желаното.

image

    Ключът за активиране законите на успеха е - съвсем ясно да си представим какво точно  искаме и какво ще се промени, когато получим желаното.

              image       image

                 Законите на успеха са открити много отдавна. Те са достъпни за всеки, който търси  и иска да ги използва в собствения си живот. Законите ще се задействат едва тогава, когато започнем да действаме в съгласие с тях. Това са универсални принципи, открити преди векове  и проверени във времето. Като започнем да ги прилагаме в живота си, ще бъдем поразени от това колко лесно и колко много можем да постигнем.

image

http://www.worldmagik.ru/statja/22/1





Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: krysy
Категория: Хоби
Прочетен: 2299948
Постинги: 210
Коментари: 695
Гласове: 5363
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031