Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2012 10:14 - НЕОБИЧАЙНИ КОМПЮТЪРНИ МИШКИ
Автор: krysy Категория: Хоби   
Прочетен: 6688 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

На вашето внимание са най-необикновените, оригинални и забавни компютърни мишки, които са сътворили дизайнерите.  

image

 

 

 

image

Gold Brain Computer Mouse, в превод компютърна мишка «Златен мозък». предназначена за  бързаци, капризи и прочее странни  хора, които се ориентират към необичайните вещи.

image


Wireless Mouse – Camaro Black – или безжична мишка – черен Camaro. Предназначена специално за любителите на автомобили.

image

The man’s body mouse, или компютърна мишка  «Човешко тяло». Мъжете едва ли ще я оценят, затова пък много жени ще бъдат във възторг от нея.

image

Optical Ferrari Car Mouse , или Оптична мишка « Автомобил Ferrari». Определено би се харесала на любителите на скоростните  автомобили. 

image

Cyborg R.A.T. Gaming Mice, или игрова мишка «Cyborg R.A.T.». Вероятно за някои тази мишка ще бъде неудобна заради необичайните очертания и футуристична форма. Затова пък  ще се впише идеално в интериора на стаята на някой запален геймър.

image

Optical Mouse Skype Hands-free PC Speakerphone. Тази оптична мишка е за Skype и има  функция за високоговорител.

image

Eclipse touchmouse, или компютърна мишка «Затъмнение». Не само с ефектен външен вид,  но и доста ергономична. Предназначена за дома,  офиса или на път, и осигурява стил и качество..

image

Portable Finger Hand Held 4D Usb Mini Trackball Mouse портативна мишка трекбол 4D USB Mini. Това е нещо съвсем ново и необичайно, произведено от компанията Brando.

 


image

Wowpen Joy Vertical computer Mouse,  вертикална мишка Wowpen Joy. С ергономичен дизайн, благодарене на който е подходяща както за дясната, така и лявата ръка.

image

Creative golf mouse, или  мишка за голф. Към нея се прилага и цяло поле за голф, което би украсило интериора на офиса. 

image

Handshoe Mouse, или мишка-подкова. Уникална не само със своя дизайн, но и с това, че практически решава проблема с мускулната умора при хора, които се заседяват пред компютъра.

image

Hybrid Monster Naga Mouse,  Идеална за истински геймъри. Снабдена с 12 бутона, които могат да се настройват с функции на клавиатурата.  

 

image

Orbita Mouse, ергономична, безжична,  USB въртяща се кръгла мишка, която подобрява навигацията в много компютърни приложения.

image

USB Penguin Mouse, радост на децата. 

image

 «Sanwa NT-MA2». Успешна комбинация на компютърна мишка и цифрова клавиатура.

image

Diamante USB Mouse,  мишка с два бутона и скрол, инкрустирана с фалшиви брилянти. Може да стане прекрасен подарък за едно момиче.

 

image

«Mus2» – оптична, безжична с два бутона, тя не само управлява курсора на екрана, но и изглежда като самия курсор. С необичайна форма, но доста удобна за ръката и не води до дискомфорт, твърдят производителите.

 

image

Body Mouse,  разработена от известния дизайнер Крис Ломак. Може да стане оригинален подарък за човек с ексцентрично чувство за хумор.

image

Saitek Obsidian 1000 dpi Wireless Rechargeable Optical Mouse,  С оптичен датчик за  висока скорост. Новаторски дизайн, отличаващ се с ергономичност.

image

Безжична и ергономична мишка. Максималнотото разстояние от компютъра за работа на мишката може да  достигне 15 фута.

 

image

«Кристал». Има забавна форма на калинка и е стилен аксесоар, който ще се хареса на всеки, който следи последните модни тенденции.

image

 «Костенурка USB2. Тази забавна оптична мишка ще стане чудесен подарък за вашите малчугани, които сега започват да усвояват компютъра .

image

 «Делфин». Още една мишка за деца. Но, използвана в офиса гарантирано ще повиши настроението на колегите.

image

«Jelly Click». Доста необичайна вариация на мишка, разработена от дизайнерите Bongkun Shin, Heungkyo Seo, Jiwoong Hwang и Wooteik Lim.  Всички електронни схеми са разположени на малка гъвкава платка, а самата мишка е направена от мека пластмаса. 

image

 Super Slim – безжична оптична мишка с много тънък профил - само 10 мм в най-високата точка.

image

 «Bendy M». Ким Хе-Шин, който е създал тази невероятна  мишка, явно обича иновациите. Мишката може  да се сгъва, да се навива. 

image

Дървена мишка, разработена от Алест Руков и създадена от  дърво, което се отглежда специално за промишлено приложение.

image

Компютърните мишки Юпитер, Ешер и Деко са истински произведения на изкуството. И са скъпички.

image

 «Извънземен». Дизайнерът Мизанур Рехман от Великобритания измислил това необичайно име. Но не само това е необичайното - мишката «залепва» към ръката и така намалява мускулната умора.

image

 «Конструктор» е истинска  находка за  онези, които в детските си години с часове се заседявали с вълшебните тухлички, от които можеш винаги да сътвориш нещо ново. С тази мишка и най-монотонната работа престава да   стресира и се превръща в развлечение.

image

 «Звезда», въпреки необичайната си форма, тя не предизвиква  неудобство. Подходяща за подарък за онези, които обичат нощем да наблюдават небето или просто приятен аксесоар за офиса и у дома.

image

 eVouse. Тази чудна мишка във футуристичен стил има V-образен уникален дизайн. Има бутони като обикновените мишки, а също и скрол.

image

 «Граната». Тази мишка наистина е направена от стар корпус на граната, така че е малко необичайно ... да се  държи в  ръката.  Истинска находка за геймъри, особено за онези от тях, които обичат игри с военна тематика.

image

 «Bling’d out» – специално за девойки. Инкрустирана със сребро и изкуствени камъни. Чудесен подарък, например за сдобряване.

image

 «Златни слитъци». Мишка за преуспяващи хора.  Има си ляв и десен бутон, и скрол.

image

 «Привидение». Ще бъде оценена по достойнство от феновете на филма «Вик». Има три бутона, скрол.

image

 «Smitrix Swiftpoint Triped» е специално за лаптоп. Обединява   функции на мишка, тъчпад и цифрова писалка.

image

 «Perific» - революционно нов тип ергономична мишка. Безжична е и може да се използва както върху хоризонтална повърхност, така и висяща. 

image

Тази мишка е истинска  находка за хубавички секретарки.  Кой би могъл да предположи, че в мишката може да е вградено огледалце и четчица за гримиране. 

  http://www.liveinternet.ru/community/4675714/post224898359/





Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: krysy
Категория: Хоби
Прочетен: 2309971
Постинги: 210
Коментари: 695
Гласове: 5380
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930