Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2012 20:09 - КАК ОСТАРЯВАТ ЗНАЦИТЕ НА ЗОДИАКА? :)
Автор: krysy Категория: Хоби   
Прочетен: 5929 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

      Разбира се, ще стане дума не за това при кого  ще се появят повече бръчки или посивели коси, а преди всичко за отношението на представителите на различните зодиакални  знаци към  «есента на живота». Защото, притежавайки различни характери, знаците на Зодиака и остаряват различно. Представителите на едни знаци приемат с лекота различните проявления на възрастта, превръщайки се в мили и добродушни възрастни хора, други се борят яростно със старостта, използвайки целия арсенал от козметични средства и достиженията на пластичната хирургия , трети се опитват да изглеждат млади на всяка цена, без да се отказват от мини полите, макар отдавна да са излезли от младежката възраст, а четвърти остаряват много преди настъпването на истинската старост...


  ОВЕН  

image  image   Алек Болдуин

Овните предпочитат да не забелязват годините си. Те живеят за момента, стараейки се да  мислят, че утре  никога няма да настъпи. Бодростта на духа им поддържа у тях младежка енергия чак до старостта.  Може на 60 години Овенът и да не  ходи с кожено яке, но ще се увлича по моторите със същата бясна енергия, както и преди 40 години.


ТЕЛЕЦ 

image image                                            Барбра Стрейзанд                             

Телците обичат добре да си хапнат, понякога  доста добре и затова с възрастта обикновено натрупват излишни килограми.  С годините упоритите Телци стават още по-малко гъвкави, както психологически, така и физически. Обаче притежават добра издръживост, и въпреки болестите ще живеят много, много дълго.


БЛИЗНАЦИ

image  imageКлинт Истууд

През младостта си набелязват цели и вървят напред, без да имат намерение да забавят темпото с годините. Не се надявайте, че Близнакът ще се върне в къщи от работа по-рано. Даже и възрастен вече няма да го видите да почива пред камината. Кариерата на Близнаците продължава чак до пенсионирането им, и ако имат възможност  и още дълго след това.


РАК

  image  image

Мерил Стрийп

Раците биват два вида: едни, които никога не стават възрастни, и други, които на стари години обичат да се грижат за всички около тях като Майка Тереза. Както и Лъва, Ракът много иска всички да уважават «благородните му побелели коси». От Раците излизат отлични «класически» баби и дядовци, каквито повечето деца искат да имат.

ЛЪВ

  image imageРоберт де Ниро

Лъвововете по природа са достолепни и снизходителни, качества, които с годините ще се провяват все по-силно.  Наближавайки старостта, те са вече калени, спокойни, величави и често натрупали излишни килограми особи. Те все повече ще настояват за всеобщо уважение, авторитет и даже преклонение, а също и да бъдат образец за подражание, именно затова ще се постараят да постигнат основните си жизнени цели и да се успокоят колкото може по-рано.

ДЕВА

  image  image

София Лорен

С възрастта Девите започват все по-негативно да се отнасят към заобикалящия свят, особено ако допуснат собствената им склонност към излишна критичност да излезе от контрол.  Обичат да се поддържат в добра форма и добро здраве, постоянно усъвършенстват умствената си дейност, затова посрещат старостта като стегнати дами и господа, макар и доста строги, но все пак умни.

ВЕЗНИ

  image  image
Майкъл Дъглас

Везните се много загрижени за външността си, затова ще опитат всичко, за да предотвратяват колкото може по-дълго появата на бръчките и излишни килограми. Като правило това им се отдава. Даже и на 80 години Везните ще убеждават  околните, че нямат още и 40. 

СКОРПИОН
  image image

Деми Мур

  С наближаването на старостта стават представителни и величави. Харесва им да мислят за себе си като за философи, натрупали с годините достатъчно мъдрост, и действително това често е така. Но за съжаление, възрастните Скорпиони зациклят на своите идеи и убеждения, стигайки дори до инат и натрапчивост.


  СТРЕЛЕЦ

image  image

Уди Алън

Стрелците, както и Овните, полагат всички сили да не мислят за старостта. Понякога толкова силно, че това се превръща в натрапчива идея и те започват да досаждат на околните с въпроси за своята преполагема възраст с надежда да получат комплимент. Впрочем, тези комплименти обикновено са оправдани, защото Стрелците, въпреки   нежеланието си да се грижат за себе си,  успяват да запазят привлекателността  и сексапила си до дълбока старост.

КОЗИРОГ
  image  image

Марлене Дитрих

Козирогът е знак, който най-много се асоциира с времето, най-вече защото се управлява от Сатурн – планетата, която отговаря за времето. Но интересното е, че за самите Козирози времето тече сякаш в обратна посока. Козирозите се раждат като «малки старчета», твърде сериозни, отговорни и мъдри, но колкото повече растат толкова повече в характера им се проявява нещо детинско и на прага на старостта Козирозите са вече като истински деца.
 

ВОДОЛЕЙ

  image   image   Пол Нюман При Водолеите влиянието на Сатурн е също доста силно, затова и те като Козирозите в детството си са много сериозни,  понякога дори високомерни и надменни. С годините Водолеите стават все по-ексцентрични, престават да се грижат за това какво мислят за  тях околните и на 80 години все още могат да носят доста предизвикателни дрехи и да се държат както им хрумне.
  РИБИ   image image   Валентина Терешкова Никой друг знак не се  бои така панически от настъпването на старостта като Рибите.
  И не само по отношение на собствената външност, а по-скоро от съзнанието, че толкова неща още не са направени, неизпълнени, неизживяни! Именно затова Рибите обичат да правят рекапитулация на отделните етапи от своя живот. А колкото по-малко  се вълнуват за това, толкова по-дълго ще живеят, защото нищо не съкращава така бързо живота, както вечното безпокойство.
image



Гласувай:
6



1. diadokolio - Заслужаващо замисляне!
28.07.2012 09:09
Добър да е денят Ви,
Благодаря Ви, за ориентирите!
Старост ли?
Тя започва от 100-те и с малко режим да 150-та ни година.
Няма старост за реализиращият се, който не мисли за пенсия, а за предстоящото хубаво в живота ми.
да, правилно ме предупреждавате за хапването, но работата ми е движение и общуване, което ме спасява от скованост, а съм гъвкав и контактуващ с лекота, както с 3-и годишни, така и с 93-и годишни.
Всички минават покрай мен, за всеки имам закачка, но и от всеки крадвам идея, опит и полезност.
Приятен и добротворен ден!
С Уважение, дядо Кольо.
цитирай
2. aidriell - добра статия
07.08.2012 16:29
Само дето всичкият холивуд наистина не остарява бавно както всички останали а много бавно по ред причини .
В Бг състаряването е изключително и се базира единственно на съсипващият живот наложен над хората от група нещастни величия .Хубаво е човек да полага истински грижи за себе си както ако има скъпа кола е нужна скупа поддръжка така и всеки му е нужна добра храна почивка и ментална нагласа за ГРАЦИОЗНО ОСТАРЯВАНЕ .
Соред мен лично ракел уелч е пример за грациозно остаряване .

https://www.google.bg/search?q=Raquel+Welch&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=bg&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=AxghUKLnJMbCswb60oGgDw&biw=1366&bih=627&sei=BhghULixG4vMtAaPpoCIBw
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krysy
Категория: Хоби
Прочетен: 2307093
Постинги: 210
Коментари: 695
Гласове: 5377
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930