Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2012 13:30 - Приятели и врагове според знака на зодиака
Автор: krysy Категория: Хоби   
Прочетен: 5552 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

imageОВЕН.
Пред вас е човек, който е  честолюбив и целеустремен. Той се стреми да бъде пръв във всичко. В достигането на целите си е решителен и предприемчив. Като враг  не представлва опасност - доста слаб противник.

imageТЕЛЕЦ.
Това е човек бавен, упорит, но надежден. Обича комфорта и красивите неща. За да достигне желаното, не жали ни сили, ни време. Той е прикрит и  коварен враг.

imageБЛИЗНАЦИ.
Лесно осъщствяват  контакт, притежават оригинално творческо мислене. Умерени в храненето и  пиенето. Контролират поведението и речта си. Враг силен и непримирим.

imageРАК.
Като враг не е опасен, а като приятел е загадъчен. Настроението му постоянно се мени. Той е нежен, добър, отзивчив и готов да направи всичко... когато му е хубаво.

imageЛЪВ.
Обожава да кокетничи - и жената, и мъжа. Щедър, с широка душа... Избухлив. Трудно се  общува с него. По-добре е да го имате за добър приятел. Ако  е  враг, то  си струва да се  боите само когато е разгневен и раздразен.

imageДЕВА.
На нея може  да се разчита във всичко . Нека не ви смущава нейната затвореност и потайност. В минути на опасност смело поема отговорността върху себе си.  Трудно може да ги направите свой враг, но ако се случи - това ще е истински враг. Силен, умен, целеустремен.

imageВЕЗНИ.
Меки, чувствителни, раними. Могат да бъдат дребнави, сантиментални, досадни, могат  да клюкарстват  - но това е максимумът, на който са способни като врагове. Обичайте ги, и  ако не ви се качат на главата, то ще бъдат най-милите и нежните хора.  Не са никакви врагове.

imageСКОРПИОН.
Без преувеличение - това са най-злопаметните хора. Освен това, когато трябва, те са доста жестоки и умеят да отмъщават. Като врагове - пазете се  от тях. Научете се да насочвате силата им и темперамента в друго русло - например, в любовта...

imageСТРЕЛЕЦ.
Жив, деен, активен, той не може дълго да се сърди на когото и да  е. Той е самоуверен, но интелигентно-самоуверен. Често му върви в личния живот, а може и лесно да прави служебна кариера.

imageКОЗИРОГ.
Обстоятелственост и надежност. Като враг няма да предприеме сериозни мерки, но чисто психологически - ще ви изпие кръвчицата. Умен и сантиментален. Уважава онези, които са като него.

imageВОДОЛЕЙ.
Често  непредсказуем в постъпките си.Упорит.  На моменти сякаш не е от този свят. Не умее да бъде враг. Надежен в отношенията си. Може много да  прощава на онзи, когото обича.

imageРИБИ.
Могат да бъдат очарователни, а могат и да станат непоносими. Променливи в настроението си, нерядко избухливи и разчетливи в запознанствата си. Като врагове са едни от най-коварните и опасните.

   
     



Гласувай:
8



1. ivoki - ИМА...
09.09.2012 14:10
ДОСТА ВЕРНИ НЕЩА....
цитирай
2. apostapostoloff - Жестоко, копеле, жестоко!
09.09.2012 18:27
Яко! Супер яко! Хеви метъл, копеле, ау йе!
цитирай
3. krysy - ???
09.09.2012 20:51
apostapostoloff написа:
Яко! Супер яко! Хеви метъл, копеле, ау йе!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krysy
Категория: Хоби
Прочетен: 2300071
Постинги: 210
Коментари: 695
Гласове: 5364
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031