Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2012 21:43 - Какво означават рисунките, които ние несъзнателно си рисуваме
Автор: krysy Категория: Хоби   
Прочетен: 19431 Коментари: 7 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


image

      image     Парад на цифрите

  Онези, които обичат да си рисуват цифри са загрижени изключително за материалните ценности. Първи вариант - умувате къде и как може  да спечелите нещо. Втори - мислите как да изплатите дълговете си.

 

image  Нека винаги да има слънце

  Ако рисувате често слънчица и гирлянди, парадоксално е, но вашето настроение съвсем не е слънчево. Липсва ви топлота, грижи и внимание. Мечтаете за приятелство и нежност. Искате ли съвет? Постарайте се  по-често да сте сред хората. Позвънете на приятели, идете на кино с тях или на разходка, в кафето.Тогава слънцето ще изгрее и във вашата душа.


 

image Геометрични фигури

     Квадрати, ромбове, триъгълници издават ясни цели и твърди убеждения. Такива фигури рисуват хора, които  са свикнали открито да изразяват гледната си  точка. Имат практичен ум, добре развито логическо мислене и способност да заемат ръководни постове. Симетричните форми означават привързаност  към точността и реда, пресметливост и умение за планиране. Ако ъглите на фигурите са твърде остри - това е явна склонност към агресия. Вашият проблем е излишната съсредоточеност, която не ви позволява нормално да се разслабите.

 

imageКръстчета

   Те изразяват чувство на вина. Взможно е да сте обидили някого или не сте изпълнили обещание, или ви се струва, че околните ви упрекват за нещо. По-бързо обмислете всичко, което ви тежи, или помолете за извинение, веднага ще ви стане по-леко. На рисунката може да няма просто кръстчета, а например орнаменти, съдържащи кръст като елемент. Като правило това рисуват по-често правят жените.

 

imageimage Спирали, кръгове, вълнообразни линии.

   Не ви е грижа за чуждите проблеми или въобще не ви интересуват. Вие сте потаен и затворен човек, не обичате другите да се интерсуват от вашите работи. Възможно е да изживявате лека криза. Сега сте като оголен кабел. Постарайте се да се овладеете, иначе рискувате да избухнете и обидите събеседника си.

 

image image Зведа

   Тя е показател за оптимистична натура. Като се сблъска с проблем такъв човек се мобилизира бързо за разрешаване на проблемите. Подобна рисунка демонстрира още и желание да се привлече вниманието.

Дървета

    Тънки дървета с голи клони рисуват обърканите и разстроени хора. А клонеста корона и дебело стъбло разкриват, че сте енергични, жизнерадостни и в дадения момент нищо не ви безпокои.

imageimageСърце до сърце

     Вие сте изпълнени с чувства. Иска ви се да разцелувате целия свят. Но постоянно сдържате емоциите си и отстрани изглеждате строг и недостъпен. При това, колкото е по-голяма рисунката, толкова по-голяма е разликата между истинското ви лице и привичната ви маска. Спрете да се контролирате, станете по-отворени и отпуснати.
 

imageПчелни пити

    Те разкриват стремеж към подреден и ритмичен живот, спокойствие, хармония със себе си и външния свят. Такава рисунка, освен това издава желание за създаване на семейство, нещо което човек не признава дори и пред самия себе си.
 

imageЦветя и листа

     Цветята и листата говорят за добър характер. Такива хора са отзивчиви и обичат да помагат на другите. Те са чувствтелни и емоционални. Ако човек рисува растение във ваза, това означава, че постоянно се нуждае от енергийно зареждане.
 

imageШах

   Оказали сте се в неприятно или затруднено положение, затова рисувате шахматна дъска. И искате да решите проблемите, изработвайки своя тактика и стратегия, така както правят шахматистите. Ако често рисувате това, не е изключено да страдате от скрити комплекси.



Според психолозите девет от десет души на възраст от 18 до 34 години постоянно си рисуват между другото, а при тези които са над 65 - шест от всеки десет. Известно е, че Джон Кенеди обичал да рисува платноходки. Според мнението на авторитетен графолог това било празнак на голяма настойчивост и жизнена енергия.





Гласувай:
13



1. ivoki - krysy
21.09.2012 21:48
Аз рисувам къщи......
цитирай
2. krysy - Iv,
21.09.2012 21:53
ivoki написа:
Аз рисувам къщи......

Това като ли се доближава до геометричните фигури. Или не отговаря?
цитирай
3. mmmmmmmmm - Обичам геометричини фигури,
22.09.2012 11:57
цветя и пчелни пити.
Непрекъснато рисувам:)И не се замислям,че ще ме дешифрират околните:))))
цитирай
4. ivoki - krysy
22.09.2012 13:12
Да, къщите са сбор от различни геометрични фигури обединени в едно цяло. Винаги съм предпочитал синтеза. Мисля, че отговаря....
цитирай
5. monaliza121 - Интересно, не съм се замисляла, ...
22.09.2012 13:53
Интересно, не съм се замисляла, защо непрекъснато си рисувам цветя:)))
Но когато съм ядосана ми се отдават повече паралелепипедите:)))
цитирай
6. joysii - Малее -цветя и листа, че и вази. . . ...
22.09.2012 14:32
Малее -цветя и листа,че и вази...ужас - непрекъснато се нуждая от енергийно зареждане!:):):)
цитирай
7. ivoki - monaliza121
22.09.2012 14:44
monaliza121 написа:
Интересно, не съм се замисляла, защо непрекъснато си рисувам цветя:)))
Но когато съм ядосана ми се отдават повече паралелепипедите:)))


ЗАИНТРИГУВА МЕ .... ;-)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krysy
Категория: Хоби
Прочетен: 2300210
Постинги: 210
Коментари: 695
Гласове: 5364
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031