Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2012 20:19 - Уроците по любов на Анджелина Джоли
Автор: krysy Категория: Хоби   
Прочетен: 10713 Коментари: 2 Гласове:
16

Последна промяна: 22.11.2012 20:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 image  
В едно интервю Анджелина Джоли споделя, че почти няма приятелки. Нещо повече, даже поклонниците на актрисата предпочитат да й се възхищават от разстояние. Едва ли ще се намери мъж на планетата, способен да устои пред жената, която британците през 2007 година  признават за секс-символ на всички времена и народи.
Самата Анджелина казва, че е достигнала хармония едва когато се научила да бъде естествена: «Аз се почувствах красива, когато бях на снимки в Камбоджа. Бях изпотена, разрошена, но бях щастлива, чувствах се красива и секси, защото за първи път бях самата себе си». Ако Анджелина някога реши да открие свое училище по съблазняване, това ще бъде нейният най-успешен проект. Защото никой не знае за мъжете толкова, колкото е научила тя.


Урок първи: опитай всичко.

  Смесването на кръвта често създава взривоопасна смес, както това става в случая с Анджелина Джоли, дъщеря на известния актьор Джон Войт и актрисата Маршелин Бертран. По наследство Джоли взема гените на няколко народа — словацки, немски, френско-канадски, холандски и ирокезски. Разбира се, дете с подобен «багаж» не може да бъде кротко и ласкаво. «Гърмящата» наследственост би могла да бъде коригирана чраз съответното възпитание, но родителите, уви, нямат време за това.

image

   Маршелин, безсилна да търпи постоянните измени на мъжа си, го напуска, когато  Анджи навършва една годинка. Постоянни скандали и вечно отсъстващи родители — такъв модел на семейство останва в спомените на бъдещата актриса от детските й години. «Мразех целия свят, всички бащи и майки, които изоставят своите деца. Аз не вярвах нито в любовта, нито в приятелството и нищо не очаквах от бъдещето» — така ще опише по-късно актрисата онова, което ставало в душата й.

image

  С такъв светоглед и в един доста опасен юношески период това си е било все да се върви по острието на ножа. В училище момичето не е  приемано нито от връстниците, нито от учителите. Даже е включена в група за деца, нуждаещи се от психологическа помощ. Точно по това време Анджи за пръв път попада на погребение - на дядо си. Тъжната гледка веднага намира своя отклик.  Анджелина започва да говори, че мечтае да стане собственик на погребално бюро, и рисува в училищните си тетрадки кръстове и ковчези. Тогава именно тя придобива и две съдбоносни страсти: към черния цвят и оръжието.

 

image
С Джони Лий Милър
   На тринадесет години Анджи започваа да колекционира ножове. Ръцете й са целите нарязани. Но и това не е достатъчно. Пробва различни наркотици, от ЛСД до кокаин, боядисва косата в лилаво и още на 14 години води у дома приятел, с когото живее две години. 
  Двамата заедно експериментират в сексуалните си игри с ножове: «Когато се любехме, бяха ни нужни емоции, и ние се нарязвахме един друг.  Затова след всяка една такава нощ трябваше да изхвърляме спалното бельо.». Една от игрите завършва с прорязване на сънната артерия и лекарите трябва доста да се потрудят, за да спасят пациентката.  Така Анджи за първи път осъзнавла, че всяка екстравагантност си има своя предел.
   Затова Анджелина сериозно се увлича по киното. По- просто било да се изживеят емоциите чрез някаква роля, като птицата феникс, всеки път да загива и да се възражда отново към живота.  «Имам татуировки, нося кожени дрехи, но аз имам  и друга страна, която отразява моите роли», — казва Анджелина, спомняйки си как е търсела себе си.

Урок втори: истинската сила е в мекотата.
image

    На 18 години Анджелина започва да се снима в киното, но, тъй като винаги се стреми да пробва нещо ново и не крие това, много от ролите й я показват не в най-добрата й светлина. Тя не се притеснява да участва в открито еротични сцени. Шокира медиите като разказва, че е по-добре да спи с поклоннички, отколкото с поклонници. В действителност, всички тези романи, макар и краткотрайни, основани само на секса, дават на Анджелина загубеното в детството усещане за цялостност и любов.

imageСпоред легендата, когато веднъж се вижда във филма "Киборг-2", Анджи така се ужасява, че ще поръча собственото си убийство... на професионален килър, който успява да разубеди момичето да не слага край на живота си....
Този слух, както и всички останали, Анджелина разпространява сама. Но се намира един човек, който не се плаши от «безумния» образ на актрисата. На снимачната площадка на филма «Хакери» Анджелина се запознава с актьора Джони Лий Милър.

    Към премиерата на филма страстите  между тях кипят така силно, че те направили сватбата в свой стил. На церемонията булката облича черни кожени
панталони и бяла тениска, върху която с кръв е написано името на любимия й.  «Кървавите връзки», наистина, не скрепят брака. Двамата имат твърде много увлечения. Съпрузите се развеждат, но остават приятели. При това Анджелина още тогава разбира, че в търсенето на защитата, от която била лишена в детството си, реагира твърде остро. Можело да бъде силна и слаба едновременно.
   Затова Анджелина най - после започва да обръща внимание на своята женственост.  "Когато по-късно върху мен се  сипеха предложения да играя късо постригана мъжкарана, облечена в кожа и която вечно се бие  аз отказвах — смятам, че силата може да бъде много женствена». Жизненият опит с Джони показал, че мъжете могат да бъдат привлечени с шокиращи маниери, но могат да бъдат задържани само с нежност

.
image
Анджелина Джоли и Били Боб Торнтън

Урок трети: търси не мъжа, а бащата на своите бъдещи деца. image
    През 1999 година Анджелина ще извърши, може би, най-шокиращата  постъпка в своя живот. За филма «Прекъснат живот» й присъждат «Оскар» за най-добра поддържаща роля. По време на церемонията по награждаването актрисата така емоционално признава  любовта към брат си, че в Холивуд тръгват слухове за забранена кръвосмесителна връзка. За първи Анджи сама се изплашва от сътвореното от нея.  Възможно, именно стремежът да оровергае слуховете я  заставя бързо да се омъжи за втори път.
   Този път неин избранник е циничният съблазнител актьорът Били Боб Торнтън. Макар Анджелина да е сериозно влюбена — «когато мисля за Били, ми става трудно чак да дишам» — дълбоко в душата си тя подозира, че едва ли този съюз ще продължи цял живот. И въпреки това, тя прави всичко, за да може техните отношения да прогонят страшния демон на самотата, който толкова често навестява Анджи. Съпрузите се женят тайно. Водят безумен семеен живот с подаръци за  Рождество във вид на надгробни плочи и парцели в гробището. Били харесвал този готически спектакъл, Анджелина скоро почувствала, че се е изморила. Тя става заложница на собствения си образ, който внимателно създавала в течение на много години. Все по-трудно й е да играе тези игри със смъртта.  Анджи постепенно стига до извода, че щастието е в нещо друго.
   След снимките в Камбоджа в ролята на Лара Крофт, тя за първи път се чувства свободна. Това е първия филм, в който тя играе самата себе си. Когато разбира това животът й започва да се променя.
  Затова Анджелина публично обявява, че смелостта не се заключава в глупави екстремални постъпки, а във вземането на отговорни решения. Това изявление тя подкрепя с решението да осинови едно камбоджанско момченце, с което се запознава в един приют. След оформянето на документите, Анджи с присъщата й напоритост се потапя в грижи за сина си Мадокс. Двамата с детето стават неразделни, и в ролята си на майка  Анджи най-после постига вътрешната си хармония, като прави мъдри изводи от втория си неуспешен брак: «Всеки един от моите бракове не продължи и три години. Аз винаги бях уверена, че добре познавам човека до мен, а в действителност съм го надценявала. В резултат започнах да търся бащата на своите бъдещи деца. И го намерих».




image
 С Брад Пит

Урок четвърти: не оставяй време за кавги.

  За първи път Джоли не живее за себе си, а за другите. Практически едновременно с появата на Мадокс в дома й тя става посланник на добра воля при Комисията към ООН по делата на бежанците. С хуманитарна мисия тя посещава Камбоджа, Пакистан, Еквадор, Танзания и ред други страни. Ужасяващите картини на нищета така силно й въздействат,че тя взема решение да посвети живота си на борбата с бедността.  Всички получени от филмите хонорари отиват за благотворителност. «Когато правиш нещо за другите от душа, без да очакваш благодарност, някой записва това в книгата на съдбата и ти изпраща щастие, за което дори не си мечтал» — удивително е колко пророчески се оказали тези думи…

image

   На снимките на филма «Мистър и мисис Смит» Анджелина среща главния мъж в живота си — красавеца Брад Пит. Екранната страст между съпрузите-килъри завладява актьорите изцяло и в реалния живот. Щадейки чувствата на жената на Брад, Дженифър Анистън, те дълго отричат своята връзка. Но такова събитие, както и бремеността е невъзможно да се скрие.


image  
  Брад Пит, който отдавна иска да стане баща, напуска Анистън. Така се появява най-известната двойка, която ще бъде наречена от поклонниците «Бранджелина», подчертавайки по този начин тяхната неразлъчност. Анджи и Брад действително се стараят да не се разделят за дълго, макар това да не е никак просто като се има предвид големината на тяхното семейство. Двойката има вече  шест деца, и всичките носят фамилията Джоли-Пит, и това не  е всичко.

image

   Затова, каквото и да говорят недоброжелателите, в семейството на «Бранджелина» цари  абсолютна хармония, във всеки случай дотолкова, доколкото това е възможно при горещия темперамент на двамата съпрузи. «Брад е домакинята в къщи», — нежно се смее Анджелина и разказва, как той прави палачинки за закуска за цялата  банда.

image

 
Разбира се, има и сложни моменти: «Понякога си мисля, че моят мъж е  толкова невероятен, че аз не знам защо той е с мен. Аз не знам дали съм достатъчно добра». Но   «Бранджелина» имат твърде много общи неща, за да можем да допуснем, че ще се разделят. Те заедно се занимават с благотворителност, възпитават децата, снимат се в кинотоо, увличат се по пилотиране на самолет. Те имат твърде малко време, за да го изразходват за кавги — може би, това е  тяхната тайна за щастие!
image

 

Източник  Леди@Mail.Ru - быть совершенством!






Гласувай:
16



1. starotomagare - За да намериш трябва да търсиш ,но и да можеш да се променяш
23.11.2012 11:09
Важно е и да можеш да оцениш това което имаш за да не преследваш миражи.Първата стъпка обаче е да опознаеш себе си и да се отърсиш от илюзиите .
цитирай
2. shtaparov - Много слънчево момиче!
01.12.2012 10:00
Голяма симпатяга е!...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krysy
Категория: Хоби
Прочетен: 2307234
Постинги: 210
Коментари: 695
Гласове: 5377
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930