Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2014 19:23 - БОЛКИ ВСТРАНИ ОТ СРЕДНАТА ЛИНИЯ НА КОРЕМА 62-65
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 19073 Коментари: 0 Гласове:
1



Проблемите с простата вече ги разгледахме, затова минавам на следващия проблем:
..................

БОЛКИ ВСТРАНИ ОТ СРЕДНАТА ЛИНИЯ НА КОРЕМА  62-65
Болката вдясно може да идва от проблем на илеоцекалната клапа, апендикса или дебелото черво. Може да се дължи и на черния дроб, който е разположен по-горе, но може да изпраща болкови импулси към това място.
Третирайте тази болка на първо място като чревен проблем и унищожете паразитите и бактериите, а след това нормализирайте чревната перисталтика с Чревната програма. Ако болката продължава и особено ако отива нагоре и достига средата на кръста, тя е чернодробна.
Черният дроб е голям орган, намиращ се почти изцяло в дясната страна на тялото, но има и по-малък дял, разположен отляво. Той е химическият завод на тялото. Обработва храната, намираща се в червата (храната, която сте консумирали преди часове) и произвежда от нея веществата на организма. Превръща токсичните вещества в нетоксични, които бъбреците излъчват в пикочния мехур. Черният дроб прави мазнините разтворими във вода, за да могат да бъдат отделени с урината. Той произвежда жлъчка, чрез която токсичните вещества постъпват от черния дроб в червата. Жлъчката прави възможно всмукването на мазнините и калция. Ако черният дроб не доставя достатъчно жлъчка в червата, в чревното съдържимо и изпражненията остава повече мазнина и те ще плават в тоалетната чиния. Това ще ви покаже, че имате блокаж на жлъчния канал.
 
Фиг. 22. Черният дроб има по-голям десен лоб, в който е втъкнат жлъчният мехур и по-малък ляв лоб.
Жлъчката е светло зелена. Смесвайки се с чревното съдържимо, тя му придава тъмно кафяв цвят. Ако жлъчката не достига до червата, тяхното съдържимо ще бъде по-светло, дори жълто или оранжево. Това е друг белег на блокажа на жлъчния канал. При нормално отделяне на жлъчка, дневното й количество е над една кварта (1,14 литра). Тъй като с жлъчката се излъчва холестерол, това дневно количество жлъчка представлява важен механизъм за поддържане ниско ниво на холестерол в организма. При затлачване на жлъчните канали с шлаки дневното производство и излъчване на жлъчка може да спадне наполовина, което води до нарушения в храносмилането и увеличаване нивото на холестерола. Когато храната не се смила и абсорбира добре, от това се възползват вездесъщите бактерии, които са винаги готови да грабят.
Лекарства за понижаване на холестерола трябва да се вземат само в случаите, когато не може да се възстанови нормалното отделяне на жлъчка.
Само за няколко часа E.coli и други чревни бактерии, които в умерени количества не вредят, могат да се размножаг натрупат и да предизвикат подуване на корема, газове и болки. Вашето тяло не образува газове. Това правят единствен бактериите. Ако болката отстрани на тялото е съпроводени подуване на корема и газове, вие имате проблем със смила нето на храната. Ако този проблем се дължи на задръстен от шлаки черен дроб, болката е под или над него, холестерольт ви е повишен или изпражненията ви са светли. В някои случай са налице и трите симптома, в други, само някой от тях За да прочистите затлачените жлъчни пътища трябва д,1 направите едно след друго няколко чернодробни прочиствания, докато проблемът изчезне. Ако обаче в жлъчните пъти ща има живи паразити, прочистването няма да е ефективно Паразитите могат да бъдат унищожени чрез зепинг или чрез билкова противопаразитна програма, след което се преминава на поддържаща програма (два пъти седмично). Едва след загиването на паразитите (около 20-ия ден при билковата програма), ще се получи отделяне на много зеленилка и ще можете да изхвърлите жлъчни камъни. Жлъчните пътища се прочистват един по един. Ние имаме стотици по-широки пътища и хиляди по-малки, които се вливат в тях. Правете чернодробно прочистване на всеки две седмици (освен когато, сте болни), докато болката изчезне, храносмилането ви се нормализира и се изпълните с енергия. Можете и да свалите някой килограм, но само ако имате свръх тегло.
Запомнете, че затлаченият черен дроб не винаги боли. По-вероятно е болката да се дължи на възпалението, причинено от бактериите в жлъчния мехур, жлъчните пътища и червата. Не чакайте болката да се появи над мястото на черния дроб. Ако имате някой от белезите, за които споменахме, започнете чернодробно прочистване. Но дори да ги нямате, прочистването няма никакви противопоказания, а може да помогне много. При болка вдясно отстрани, приемете, че имате отлагане на шлаки в черния дроб и направете прочистването. Вижте дали ще излязат камъни.

 
Фиг. 23. Жлъчни камъни
Брус Хери на около 40 години, имаше силна болка отстрани на ялото и газове в корема от няколко седмици. Беше ходил на лекар, който му казал, че му няма нищо. Ние обаче намерихме овчи чревен метил в червата и тимуса му! Тимусът е жлеза, участваща в имунитета и всичко попаднанало в нея е много опасно. В тимуса му имаше и бензол, което предразполага към СПИН. Посъветвахме го и той веднага започна да употребява мляко вместо газирани напитки. Унищожи електронно метилите и започна противопаразитна програма. След три седмици нямаше и следа от бензола в тимуса, болката отстрани бе много по-слаба и той пожела да започне бъбречно прочистване за болката и долната част на гърба си. Не предприе чернодробно почистване. Подобрението му вероятно се дължеше на засилване на имунитета му и ликвидиране на бактериите.
БОЛКА В СРЕДАТА НА КОРЕМА, СТОМАШНА БОЛКА
Колонът пресича корема ви от дясно на ляво, през средата му. Това е и мястото, където жлъчният канал се влива в тънкото черво. Повечето болки в средната част на корема се дължат или на колона, или на мястото на свързване на жлъчния мехур и червото. Унищожете паразитите и бактериите посредством зепинг или билковата рецепта. Подобрете храносмилането си чрез консумиране само на чиста храна (не яжте мухлясали храни, кипвайте млечните продукти). Понякога болката в средата на корема е стомашна. Стомахът има клапи в горната и долната си част, чието предназначение е да задържат храната в него. Клапата в горната му част, където стомахът се съединява с хранопровода, е любимо място на бактериите. Рядко разбирате за присъствието им. Те работят тихичко. Това място е точно под гръдната кост. Понякога тъканта изтънява дотолкова, че клапата не може да се затваря плътно и храната се връща в хранопровода. Това състояние се нарича  рефлукс. Получавате съвет да спите на висока възглавница и да приемате храната на малки порции, особено преди лягане. Може би пиете Реглан за по-бързо изпразване на стомаха. Лекарствата, съдържащи храносмилателни ензими, могат също да ви помогнат в това отношение, но често съдържат плесени. Истинското решение на проблема е да се унищожат бактериите, обитаващи тази област, и да се предотврати повторното им заселване. Започнете с унищожаване на Salmonella и Campylobacter чрез зепинг. След около ден обаче други бактерии ще попаднат на това място. Някои идват от зъбите ви! Други идват от черния ви дроб! Тези два източника често доставят бактерии на стомаха. Стомахът позволява в него да постъпва по малко жлъчка в края на всяко хранене и това е нормално. Ако обаче в жлъчката има стадии на живи паразити и бактерии, те могат да се опитат да колонизират и стомаха.
 
Фиг. 24. Стомах, хранопровод, диафрагма, жлъчен мехур
Ако количеството на стомашната киселина е недостатъчно или в стомаха има натрупан токсин, паразитите и бактериите могат да се задържат в стомаха, като се заравят в лигавицата му, за да избегнат киселината. Така може да се образува язва на стомаха.
СТОМАШНА ЯЗВА
Често язвата на стомаха е неболезнена. Поради това вие сте в неведение за наличието на паразити в стомаха ви, докато те намерят удобни места да се скрият. Вземането на антиацидни средства работи в тяхна полза. Решението и на двата проблема — болката и язвата, е в избиването на паразитите и бактериите, последвано от зъбно и чернодробно прочистване. Един токсин, който особено често се натрупва в стомаха, е арсеникът от пестицидите. Вие го вдишвате едновременно с мухите и  хлебарките, които се опитвате да унищожите.
Други токсини, които вдишваме, са фибростъклото, азбестът, формалдехидът и фреонът. Лигавиците на носа и устата захващат порядъчно количество от тези токсини, които със слюнката и назалните секрети попадат в стомаха. Бактериите и металът от зъбите попадат в стомаха по същия начин. Вие просто ги гълтате.
Прочистете въздуха в дома си. Не използвайте никакви пестициди (виж за други методи в „Рецепти"). Металът от зъбите ви може да бъде отстранен само с няколко посещения при зъболекар, но чернодробното прочистване трябва да продължи година или две, за да имате трайни резултати. Болките могат да отзвучат за няколко седмици, но това не трябва да отклонява вниманието ви от целта. За да възвърнете жизнеността си, вие се нуждаете от напълно чисти черен дроб и стомах.
ХИАТАЛНА ХЕРНИЯ
.........................



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5385565
Постинги: 3597
Коментари: 5838
Гласове: 6714
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031