Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2015 09:23 - Сега да ви отговоря какво решават гърците в неделя:
Автор: jivko1128 Категория: Политика   
Прочетен: 2512 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 02.07.2015 09:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Сега да ви отговоря какво решават гърците в неделя:

1.Вариант "Не"

Следва край на всякакви преговори, автоматично зануляване на дълга, политическа криза в Германия, поради загубата на 100 милиарда евро, смяна на шефа на МВФ, поради невижданата в историята загуба на 25 милиарда долара, Гърция въвежда драхмата внимателно, Сорос пробва да я срине и губи 1-2 милиарда в битка с Гръцката централна банка, след което варианти на същата схема прилагат Италия и Испания.

2.Вариант "Да"

Ципрас пада, връщаме някой неолиберал, сключва 3-то споразумение, което представлява взимане на нови заеми за изплащане на 2-то споразумение, което изтече. Гърция се гърчи още 2 години, след което идва някой нов "Ципрас", и следва нов референдум...

Цикълът се повтаря до постигане на вариант "Не".

Да ви кажа какво не може да стане - не може дългът да остане, и Гърция някак магически да развие невиждана икономика, по-ефективна от тази на Германия, така защото иска да върви на някъде, хем да си плаща дълга. Т.е. PR-ът, с който се прокарват "спасителните програми", няма да стане smile emoticon

Знаете ли какво става в Гърция? Знаете ли защо крият истината от вас? Знаете ли защо им дадоха милиарди напечатани и нищо неструващи долари, американците и дъртите мошеници евреи от МВФ?

Това което ни се представя за Гърция съвсем не е така! Поемете дълбоко въздух и четете нататък...........

Към Гърция принадлежи територия на сушата и морето (това е колкото Германия и Австрия заедно), с обща площ от 450 000 кв. километра от Адриатическото крайбрежие (Корфу) до крайбрежието на Кипър най-крайния изток (Ларнака). Това е като да летиш от Брюксел до Марсилия. По света живеят 17 милиона гърци от Гърция, Кипър,и др. Втори са в света по депозити "в швейцарски банки"". Гърция се посещава от 16 милиона туристи годишно и има високо развита туристическата индустрия. В Гърция има 3 големи корабостроителници, които могат да строят кораби от всякакъв тип. Гърция произвежда тежкотоварни камиони, автобуси, железопътни вагони, бетонобъркачки, ремаркета и др. На Гърция принадлежат 2400 големи танкери и товарни кораби - в тази позиция страната се нарежда на първо място в света, Кипър 5-то място (1500 големи танкери и товарни кораби). Гърция е втора в света по производство на овче мляко, 3-то място за производство на маслини и захтин, произвежда и шафран, киви, праскови. Страната се намира на трето място в света по производство на алуминий, трето място в Европа за производство на никел (18630), магнезит, хидромагнезит, перлит (1.6 милиона тона), Втора е в света по производството на бентонит (1,50 милиона тона) и на първо място в Европа в производството на боксит (2174000 тона), Гърция разполага със запаси на лигнит (95.5 млрд.т) о-в Евбея,п-в Пелопонес, Серски Кафяви въглища(40 млн.т) са разпространени в района на Олимп и на о-в Евбея. Разработват се също висококачествени железни руди, съдържащи до 50% метал. Главните находища са на о-вите Серифос, Китнос и Кея и о-в Евбея в Южен Пелопонес. Залежи на пирит с високо съдържание на сяра се намира на Халкидическия п-в. Гърция притежава големи запаси на боксит (над 100 млн.т) с много добро качество. Находищата му са в Мегара и Елевсин, в подножието на планина Парнас, на о-вите Самос, Евбея,Аморгос. Оловно-цинкова руда е открита в Западна Тракия и на п-в Атика. Магнови запаси има в Македония и Пелопонес, а хромови в Тесалия и в басейна на р.Алиагмон. В шелфа на о-в Тасос са открити и залежи на нефт и природен газ през 1972г. Световно известен е и гръцкия мрамор, добиван около Атина и на п-в Пелопонес,на о-в Тинос, в западна Тракия. Добиват се още уранови руди (Сяр,Еритрария), никелова руда (Ларимна), сяра (Тасос) и пр. На о-в Наксос се намират едни от най-големите в света запаси на доброкачествен шмиргел.                                                                                                                    Airforce Гърция е на 2 позиция в НАТО. Военноморския им флот е на 2ро място в НАТО (Турция -11та).                                                                                                                                              
 Внимание... !!!! На юг от Крит, е открито поле с петролни резерви 175 милиарда тона, което е третото по големина в света!!!                                                                                                               На нефт и природен газ Гърция се оценява (забележете) в размер на $10 трилиона, оценката е на Геологическия институт на САЩ !!!!                                                                                        
 А златните резерви, се оценяват на 38 млрд. Евро (8,5 милиона унции, а тези на среброто – на 65 милиона унции) В Гърция и България са 3те най-големи златни находища в Европа.                                                                                                                                   И тази страна искат да се продаде за 340 000 000 000 млрд ?!?!?                                   
Надявам се сега на всички е ясно защо Ципрас брани Гърция ! Още един достоен за уважение политик и народ! Гърците знаят цената си, не се продават като народ, не се продават и политиците им!!! Аз гласувам за Гърция и гръцкия народ!!! Сега вече знаете какво искат да ограбят от Гърция и защо е жестокия натиск!!!

Четете още на: http://www.budnaera.com/201503/1506020468.html#ixzz3ehfySMmg 




Гласувай:
4



1. olivie - И аз гласувам за "гърците"
02.07.2015 12:15
Просто данайците шъ разкажат играта на ционистите. Бурно завръщане на изгубените племена, нали?
цитирай
2. didanov - сега получих ясна картинка каквп искат да откраднат от Гърция
02.07.2015 15:10
напомня ми на една статистика на България до 89г. - пак в челните места в света в много отрасли е била - за да стигнем днес отново дъното. Само ме притеснява едно изказване на приятелка имаща вземане даване с младата Сириза преди 10тина години - Варуфакис каза тя, е човек на Сорос, работил доста време за негови организации. Не запитах за подробности, но да си имаме едно на ум ,защото знаем на какво са способни нашите Соросоиди например. Склонен съм да вярвам също от лични наблюдения, че ФАЩ имат интерес от банкрут на Гърция с цел да се дестабилизира и все повече да се разклати икономическата мощ на Европа и така да се превземе отвътре ставайки нейна колония (с трансатл/ споразумение напр.) От друга страна слаба и нестабилна Гърция още повече ще допринесе до хаос и война на Балканите - пак слаба Европа.поздрави
цитирай
3. dimat - Падне ли Гърция,Балканите ги очаква прегръдката на...Турция.
03.07.2015 00:17
Събитията напоследък го подсказват.Германия си осигурява нужния газ чрез Северен поток и новия Северен поток 2.Моментално прибалтийските държави,Полша ,Чехия,Словакия и Унгария стават ансолютно зависими от Германския газ,поради спиране на руския от Украйна.Румъния почти задоволява своите нужди със собствени и може да остане в орбитата на Германия.Хърватска и Словения остават прилепени към Италия,което значи,запада...

Останалия "боклук" от Балканите,просто става излишен и ненужен и се изхвърля от Четвъртия райх.

Русия,при тези обстоятелства също ще престане да се интересува от тези страни - нея я интересува Германия и като цяло запада,а цялото останало внимание се насочва на изток(Средна Азия и Далечния изток и юг)..

Страните са оставени сами на себе си,да се оправят,както могат.

Но как да могат,като така са разнебитени,че това са по-скоро територии,отколкото държави с икономически и военен потенциал.

Турция от своя страна е пред прага да преглътне един голям горчив хап - образуването на самостоятелна Кюрдска държава.

За компенсация и ФАЩ и Германия ще и предоставят балканските страни,още повече че повечето от тях са почти готови с големите общности мюсулманско ,а и чисто турско население.

Ще се повторят времената след 1350 година,с тази разлика,че завоюването ще мине първоначално чрез икономически средства,а след това ще се трансформира в политическо(някаква форма на конфедерация,или даже федерация,с турско доминиране)

Уви,тази картина изглежда най-възможна.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jivko1128
Категория: Политика
Прочетен: 4397798
Постинги: 1901
Коментари: 943
Гласове: 1926
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031