Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2016 11:55 - Ловът на руси вещици започва. Да бях мълчал по-добре...
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1750 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 05.05.2016 17:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Казах ли ви?!
Ето, на соросоидите и еврогейовете им спуснаха нови опорни точки.
https://www.chathamhouse.org/sites/files/chathamhouse/publications/research/2016-03-21-russias-new-tools-giles.pdf
Ето Chathamhouse спусна окръжно до службите за сигурност на страните близо до Русия да се реформират и най-после да почнат да ловят избягали от лудниците полезни идиоти с руси коси. Пребоядисаните брюнетки и брюнети -също. Защото не били съвсем идиоти, нито пък полезни. Ако бяха идиоти щяха да вземат рубли, а те вземат валутка и левчета не отказват - а...не са идиоти да вземат рубли значи.
Ако бяха полезни Путин щеше да си ги прибере в Туземия. А той ги набутва на нас, да им берем гайлето. Логично Chathamhouse.
Сега остава Доган да каже на прокуратурата и службите същото и те ще се реформират на мига.

Казах ли ви ?!
Преди време се зарекох, че няма да ви кажа коя е тази прокуратура, която ще се задейства и ще вкара държавата в ред. Поради големия интерес, сега ще издам четата:
Мадрид. Испански съд е издал заповед за ареста на 12 души, заподозрени за връзки с руската, управлявана от Генадий Петров Малишевска престъпна групировка, предаде РИА Новости, като се позовава на испанската медия EFE.
По-рано бе обявено, че в Интерпол е внесено искане за издирването и ареста на руския депутат Владислав Резник и неговата съпруга Диана Гиндин, както и на заместник директора на Федералната служба по контрол на наркотиците Николай Аулов.
В списъка, който излагат испанските медии, фигурират още Игор Соболевски, който бе заместник началник на руския Следствен комитет, и както Леонид Христофоров.

Меркел разследва руската хибридна война
Германското канцлерство разследва дали руското правителство не е наредило провеждането на дезинформационна кампания в Германия, чиято цел е да дестабилизира страната и с това и Европа.

Отразяването на атаките в новогодишната нощ в Кьолн в руските медии са били своебразен връх в дезинформационната кампания. Руските медии са показвали кадри от събития в Египет, твърдейки, че това е ставало в Кьолн и са правени сравнения с погромите в Кристалната нощ по време на Третия райх. Експерти са загрижени, че не става дума за отделни удари, а за системна кампания по дестабилизиране на Германия. „Който иска да дестабилизира Европа, знае, че трябва да разклати германия и канцлера й”, казва пред „Зюддойче зайтунг” един от разследващите. Германското разузнаване проверява идали няма руски капитали зад крайнодесни групировки като Пегида и новата партия Алтернатива за Германия

Казах ли ви, че държавата ще се задейства?!
Германия натиска за създаване на европейска армия.  Утре в Бългсрия ще има военен парад...

...някой ги задейства. - Путин? Тогава има надежда да стигне и до нас.

Казах ли ви?! Колко тъпо нали..ти им Казваш, а те ти пишат - Кой си ти бе, турчин, соросоид еврогейски...хаха

Иво Инджев им Казва, а те му викат - кой си ти бе "ивоинджевче" такова...

Ето казвам ви - Местан ще просне Доган по гръб на следващите избори, защото...

http://demograph.blog.bg/politika/2016/04/16/boiko-se-opravia-no-sled-kato-go-popraviat.1445061
http://demograph.blog.bg/politika/2016/03/20/hibridnata-voina-na-putin-zavyrshva-rezultatite-v-avans-sbog.1438502
http://demograph.blog.bg/politika/2016/03/09/koshmaryt-na-evropa-se-prevryshta-v-koshmar-na-putin.1435815
http://demograph.blog.bg/politika/2016/02/27/v-hod-e-hibriden-mutro-rusofilski-metej-v-bylgariia.1433277
http://demograph.blog.bg/politika/2016/01/13/evropa-e-iztypiala-okonchatelno.1422298



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. ozgojovan - Путин под леглото, Путин в леглото. ...
04.05.2016 22:50
Путин под леглото, Путин в леглото. Путин в Кьолн, Путин в Белия дом. Путин в Панама, Путин над Панама. Путин и кристалната нощ, Путин и НАСА. Путин в космоса, и космосът срещу Путин. Путин разследван от комисията за защита на Америка. Путин подкупва комисията. Данни и доказателства за извънземния произход на Путин. Данни против извънземния произход на извънземните. Достоверни и документирани слухове за Путин- окупатор на суверенна и независима Аляска. Потвърдени данни за убийството на Кенеди от Путин. Непотвърдени данни за убийството на Путин от Кенеди. Путин и малайският самолет. Путин без малайски самолет. Доказателства за присъствието на Путин едновременно на борда на самолета, на тайна среща в Донбас, и на конференция за глобален религиозен мир и толерантност, организирана от ислямска държава и финансирана от Сорос. Путин- инициатор на международен ден за солидарност с руските канибали, ядящи американски бебета за закуска, и вечерящи с невинни украински далачета. Германското канцлерство разследва дали Путин не е подкупил Сорос САЩ да спрат да помагат на Европа с безвъзмезден шистов газ и с ядрени отпадъци. Путин подкупва Меркел и Обама да прекратят пропагандата за световен мир, защита на бедните, и социална справедливост. Меркел отговаря с документирано обръщение- призив Путин да се провери за връзки с Ал Каеда и Юнеско....
Хм, тежко е да се живее с черепно-мозъчна травма на поразен от реформирана русофобска шизофрения. Но още по-тежко е да огласяваш своята диагноза публично и в ефир всеки божи ден, черпейки пример от своя велик патрон, педалоликият и богоравен, умен, красив и образован рицар на истината и светлината, лъв на българската пустиня и орел над езерото на пеликаните, великият воин в памперси срещу Русия, роско плевня...
цитирай
2. demograph - Провери наистина дали Путин не е под кревата ти
08.05.2016 00:23
И не пъшкай толкова силно когато Го споменаваш за да не си изцапаш чаршафа.
цитирай
3. ozgojovan - Защо говориш във второ лице? Говори ...
09.05.2016 03:00
Защо говориш във второ лице? Говори в първо лице, все пак се бараш малко нещо литератор. Не нося отговорност за мокрите сънища на евреин-реформатор (двойно утежнение според наказателния кодекс)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960271
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол