Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2022 20:44 - Правителствената ужасяваща история на човешките медицински експерименти
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 3926 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Правителствената ужасяваща история на човешките медицински експерименти

image
https://downthechupacabrahole.com/2022/01/11/the-governments-horrifying-history-of-human-medical-experiments/?fbclid=IwAR0Fgl1DACJ8aAqytM6aoRiqAVeIITmUUqNEyY0E388n42Mv2zduPaLCOpE

11 януари 2022 г

Привидно за една нощ зашеметяваща част от населението изведнъж вярва, че избраните служители са загрижени за общественото здраве. Много граждани гледат на федералните организации като на грижовна и доброжелателна сила. Историята обаче многократно е доказвала обратното. През десетилетията правителствата провеждаха отвратителни експерименти върху мъже, жени и деца . Безброй невинни жертви бяха безсмислено убити от ръцете на корумпирани бюрократи. Смразяващо е, че съвременните времена не са изключение за тези коварни личности. Отвратителни действия продължават да се случват в страни по света. За да разбере напълно какво се случва в момента, обществото трябва да се вгледа внимателно в минали събития. Ето само няколко примера за случаи, когато нашите граждански сектори съзнателно са нарушавали правата на човека. През десетилетията мъже, жени и деца са били подлагани на ужасяващи медицински експерименти.

Пациенти, инжектирани с радиоактивни химикали

В разгара на Втората световна война Америка беше фокусирана върху производството на атомно оръжие. Въпреки че опасностите от радия бяха разбрани, учените искаха да проучат въздействието на други опасни елементи. Медицински специалисти посетиха болници и военни съоръжения в търсене на потенциални морски свинчета. Медицински сестри прилагаха десетки инжекции с радиоактивен плутоний . Ebb Cade беше първият човек, получил тази смъртоносна смес. Лекарите искали да наблюдават телесното въздействие на химикала, така че извадили петнадесет от зъбите му. Костите на крака и ръката му също са отстранени. Кейд избяга от болницата, но в крайна сметка почина от сърдечна недостатъчност. Други изследвани са претърпели изтощителни усложнения през целия живот.

Децата с увреждания бяха хранени с болни фекалии

Willowbrook беше държавно финансирано училище за деца с умствени и физически увреждания. В продължение на близо 15 години институтът извършва отвратителни епидемични изследвания върху уязвими непълнолетни. Без знание или съгласие на родителите учениците умишлено са били заразени с хепатит. За да изпълнят тази задача, програмните директори д-р Саул Кругман и вирусологът Робърт У. Макколъм хранеха непълнолетните със замърсени изпражнения . След поглъщане на екскрементите започват да повръщат. Учениците търпят постоянна умора, диария, пожълтяване на кожата и коремна болка. Тези ужасяващи методи на изследване продължават до 1970 г. Само две години по-късно Кругман е повишен в президент на Американското педиатрично дружество.

Правителството отрови алкохол

На фона на ерата на забраните политическите лидери бяха възмутени, че пиячите продължават да намират начини да се насладят на упойващи напитки. В отмъщение за широко разпространеното неспазване, те наредиха на промишлени дестилерии да отровят партиди алкохол . След това опетненият продукт беше разпространен на бутлегери в Ню Йорк. Хиляди посетители консумираха смъртоносни коктейли, обогатени с ужасяващи съставки, включително керосин, бензин, хлороформ, ацетон, живак, формалдехид и метанол. Спешните отделения внезапно се напълниха с тежко болни пациенти. Броят на телата продължи да нараства експоненциално през следващите седмици. Над 10 000 невинни граждани бяха убити от ръцете на презряна администрация.

Биологична атака срещу голям град 

Сан Франциско е градски мегаполис, известен със своята гъста мъгла. Развратните химици видяха този обвит в мъгла град като идеалното място за прикриване на злонамерени експерименти. В началото на 1950 г. въоръжените сили на Съединените щати извършват серия от биологични атаки срещу собствения си народ. По време на операция „Морски спрей“ корабите на ВМС заляха 800 000 жители с огромни количества стерилизатори и вредни бактерии. Нищо неподозиращите общности скоро усетиха ефекта. Най-малко един мъж загина, а много други бяха настанени в болница. През следващите години са проведени най-малко 239 известни теста за борба с микроби в силно населени райони. Целевите местоположения включват подлези, летища и магистрали.

Бедните граждани отказаха животоспасяващи лекарства

От 1932-1972 г. Службата за обществено здраве на САЩ и представители на CDC проведоха проучването за сифилис на Tuskegee . Повече от 600 обеднели афроамериканци бяха избрани за участници под стимула за безплатни медицински услуги. Служителите измамно казаха на доброволците, че изпитанието ще продължи само шест месеца. Общо 399 са имали полово предавана инфекция. Те никога не са били информирани за диагнозата си. Изследователите анализираха заболяването с напредването на тежестта му. Когато пеницилинът стана достъпен, на всеки мъж беше отказано животоспасяващото лекарство. По времето, когато садистичното разследване приключи, десетки членове на семействата на субектите се разболяват и 128 мъже в крайна сметка се поддават на сифилис. Правителството има дълъг опит в отношението към собствените си граждани презрително. Нацисткият режим на Адолф Хитлер използва скандален лозунг, за да оправдае жестоките си  действия: „това е за ваша безопасност“. Някои от най-отвратителните зверства на човечеството са били скрити под маската на защита. Психологическите тактики, основани на страха, могат да накарат цели нации да гледат на своите палачи като на спасители. В други случаи програмираното население се превръща в благоприятни фактори за геноцид. Когато властите сметнат определени групи за „опасни“, масите ще одобряват немислими досега „решения“. Сляпото доверие на всички лидери, които очерняват онези, които живеят (или мислят) различно, винаги завършва с катастрофа. Време е човечеството да се поучи от грешките на нашите предшественици. Тези, които забравят историята, са обречени да я повторят. 


Copyright (C) https://downthechupacabrahole.com. Read more at... https://downthechupacabrahole.com/2022/01/11/the-governments-horrifying-history-of-human-medical-experiments/?fbclid=IwAR0Fgl1DACJ8aAqytM6aoRiqAVeIITmUUqNEyY0E388n42Mv2zduPaLCOpE .



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. blagovesteliseev - Отговорът е в България
14.01.2022 23:18
Бог иска да каже нещо на човечеството. А то е, че времето изтича. Язвите са пуснати и ще се засилват. В тях ще има и нещо хубаво - светлината на приключилия съд, която е дадена в България. Накратко: с ковида този с Короната - Исус Христос иска да каже на човечеството да потърси какво Бог е казал в България.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39748770
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031